https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/duvel-moortgat/senior-brand-manager/
People Select
Vacature ingevuld

(Senior) Brand Manager

4+ jaar
Amsterdam/Deventer | 04 sep

Wat ga je doen?

De Brand Manager is verantwoordelijk voor het brandmanagement van het merk Duvel en nog een nader te bepalen tweede merk. Je houdt de ontwikkeling van de merken in retail en horeca scherp in de gaten en denkt mee over de lancering van nieuwe producten. De Brand Manager begeleidt markt-, concurrentie- en consumentenonderzoeken, waardoor je kansen kunt onderbouwen met actuele data en insights. Ook focus je sterk op de merkperformance en bewaak je de merkidentiteit, -waarden en het imago. Jij draagt proactief bij aan de propositieontwikkeling van de premium merken en ontwikkelt marketing/communicatieplannen. In deze creatieve marketingrol heb je over campagnes contact met (externe) mediabureaus en (intern) de Sales en Trade Marketing afdeling. Jij ontwikkelt de content, slogans, huisstijlen en planning, zorgt voor evaluaties en doet campagnemetingen. Het beoordelen en waar nodig challengen van internationale campagneconcepten doe je samen met de Marketing Manager.

Duvel Moortgat (Duvel, La Chouffe, Vedett & Liefmans) zoekt een zelfstartende Brand Manager die een echte ambassador voor het merk Duvel is en zowel intern als extern alles dat merkgerelateerd is bewaakt. Iemand met het lef om eigenzinnige, trendy campagnes te ontwikkelen en uit te voeren. Je maakt gebruik van zowel online als offline uitingen en zorgt dat beiden naadloos in elkaar overlopen. Aantoonbare ervaring met het briefen en aansturen van mediabureaus is hierbij onmisbaar. Er ligt bovendien direct een mooie strategische uitdaging voor je klaar waar je jouw strategische kracht vol voor gaat gebruiken. Jij bezoekt geregeld verkooppunten en zet partnerships op. Campagnes en plannen stem je af met het Belgische team op het hoofdkantoor. Jij bent sterk in gestructureerd en zelfstandig werken en kickt op het ontwikkelen van onderscheidende marketingactiviteiten.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een creatieve marketingrol waarin jij volledig staat voor het beste brand management van eigenzinnige premiummerken in een on trend categorie. De uitdaging om een sterk merk naar de volgende fase te gaan brengen. De vrijheid en ruimte om zelfstandig plannen en campagnes te ontwikkelen. Een plek in een compact en gezellig team met korte lijnen bij een snelgroeiend en internationaal familiebedrijf. Gepassioneerde en enthousiaste collega’s en een no-nonsense mentaliteit.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar relevante marketingervaring
  • A-merk ervaring met gevoel voor kwaliteit en premiummerken
  • Ervaring met zowel offline als online mediacampagnes
  • Aantoonbare ervaring met het inzetten van externe (media)bureaus en het ontwikkelen van content in meerdere kanalen (ook social)
  • Communicatief sterke teamplayer, relatiebouwer en verbinder
  • Afgeronde HBO+ opleiding richting marketing of communicatie

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04