https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/duvel-moortgat/national-account-manager/
People Select

National Account Manager

Vacature ingevuld
National Account Manager
2 - 4 jaar
Deventer | 05 jun

 

Uitdaging

Ondernemende, creatieve salesrol bij professioneel familiebedrijf in speciaalbier.


De functie

De Sales Manager Retail heeft alle klanten in zijn portefeuille, maar door de groei van het portfolio en het segment speciaalbier is besloten om een Account Manager voor verschillende nader te bespreken retail klanten aan te trekken. Je bent verantwoordelijk voor de korte en lange termijn omzet en de activiteiten met de verschillende klanten. Je bouwt verder aan de relaties met de klanten en zorgt voor groei van het Duvel Moortgat portfolio binnen deze organisaties. Je hebt een goed gevoel voor het bouwen van merken en je begrijpt wat het vraagt om A merken uit te bouwen in een familiebedrijf dat meer gericht is op gezonde groei en wars is van een agressieve promotiepolitiek. Het gaat om de lange termijn.

Bij Duvel kan je het verschil maken door zelf met ideeën te komen en deze dan ook zelf op te pakken. Dit vraagt meer zelf doen en meer flexibiliteit. Je toont ondernemerschap, je zit graag kort op de bal, je bent proactief en hebt van nature een ‘can do’ mentaliteit. Duvel Moortgat kiest ervoor soms andere wegen in te slaan dan de gebaande paden, dit vergt creativiteit en lef. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren bijgedragen aan de opkomst van speciaal bieren en wordt als belangrijke partner voor deze categorie gezien. De combinatie van succesvolle overnames en daarnaast samenwerkingen zoals met Brouwerij ’t IJ en extra investeringen in trade marketing maken dat Duvel Moortgat een leverancier is die graag gezien wordt bij de retailer.

Afhankelijk van je ervaring en hetgeen je bij Duvel Moortgat laat zien aan zelfstandigheid, stevigheid en vakbekwaamheid wordt de start van jouw pad bepaald. De mogelijkheden liggen er om met jouw inbreng het verschil te maken en te laten zien wat je in huis hebt. Deze inbreng beperkt zich overigens niet tot sales. Iedereen binnen Duvel Moortgat werkt nauw met elkaar samen en stimuleert en inspireert elkaar. Hier komen de beste ideeën uit.

 

De kandidaat

HBO of academisch niveau. Het aantal jaren ervaring ligt tussen de twee en vier jaar binnen de FMCG of Retail, waarvan minimaal twee jaar als accountmanager bij verschillende retailklanten.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04