https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/duvel-moortgat/marketing-manager/
People Select

Marketing Manager

Vacature ingevuld
Marketing Manager
7+ jaar
Deventer | 03 jun

Wat ga je doen?

De Marketing Manager is eindverantwoordelijk voor het uitbouwen van de premium merken van Duvel Moortgat in de Nederlandse markt. De focus ligt daarbij op toenemende merkbekendheid, merkvoorkeur en versterking van het merkimago van de key brands: Duvel, Brouwerij ‘t IJ, La Chouffe, Liefmans en Vedett. Met gevoel voor de internationale brand guidelines vanuit België zorg je met je team voor succesvolle marketingactiviteiten op maat, met name voor de online kanalen. De Marketing Manager is de verbindende factor tussen het Vlaamse hoofdkantoor en het Nederlandse sales- en marketingteam en zorgt dat de lokale prioriteiten en wensen daar goed over de bühne worden gebracht.

Duvel Moortgat zoekt een echte merkbouwer. Een proactieve en flexibele Marketing Manager die het DNA van de diverse merken door en door begrijpt en daar creatieve marketing voor bedenkt. Ruime (online) marketingervaring met premium merken in de FMCG is daarom een must, net als affiniteit met de biermarkt. Jij leidt en inspireert jouw team bij onderscheidende (emotie)marketingcampagnes, waarbij jullie zelf initiëren als dat nodig is en aansluiten bij internationale activiteiten waar dat kan. Daarbij kiest Duvel soms andere wegen dan gebaande paden om doelstellingen te bereiken, waardoor er ruimte is voor creativiteit, ondernemerschap en lef. Jij professionaliseert, structureert en ontwikkelt de activiteiten en het marketingteam. Je stuwt de gevestigde én nieuwere merken en trekt nieuwe doelgroepen aan.

De Marketing Manager rapporteert aan General Manager Martin Strijtveen en is lid van het MT. In jouw team zitten twee Brand Managers. Je bewaakt daarnaast of de door Trade Marketing bedachte activiteiten aansluiten bij de visie en waarden en of ze vernieuwend zijn. Jij bent hands-on en vindt het leuk om zowel strategisch als operationeel actief te zijn. Ervaring met online marketing is een plus. In deze functie reis je 1-2 keer per maand naar het Belgische hoofdkantoor.

Wat biedt de organisatie jou?

De kans om te werken met premium en kwaliteitsmerken die sterk inspelen op beleving en emotie, en die elk een eigen aanpak en marketingstrategie vereisen. Ruimte om te ondernemen. De mogelijkheid om impact te hebben door een creatieve en verbindende rol te spelen in een snelgroeiend, eigenzinnig en internationaal familiebedrijf. Een plek in een hecht team met korte lijnen waar veel samengewerkt wordt. Gepassioneerde en enthousiaste collega’s en een no-nonsense mentaliteit.

Jouw ervaring

  • Minimaal 7 jaar relevante marketingervaring in een premium merkomgeving in de FMCG, daarnaast affiniteit met/achtergrond in de horeca/biermarkt
  • Leidinggevende ervaring
  • Ervaring met mediacampagnes en online marketing is een duidelijke plus
  • Communicatief sterke teamplayer, relatiebouwer en verbinder
  • Proactief, creatief, diplomatiek en hands-on
© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04