https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/duvel-moortgat/key-account-manager-retail/
People Select

Key Account Manager Retail

Vacature ingevuld
Key Account Manager Retail
4+ jaar
Amsterdam | 08 nov

Wat ga je doen?

Als Key Account Manager Retail investeer je in een solide lange termijn relatie met de retailklanten en zoek je volop naar strategische samenwerkingsmogelijkheden. Jij kijkt met een brede blik naar groeikansen voor het complete productportfolio aan premium speciaalbieren en neemt het voortouw bij onderscheidende activaties. In het begin ligt de focus op het voorbereiden van de jaargesprekken, daarna ga je - samen met Trade Marketing – Innovatieve plannen maken om duurzame groei te creëren. Altijd in nauwe samenwerking met de klant. Bij Duvel mag je creatief en een tikje out-of-the-box te werk gaan voor verdere groei. Daarnaast zijn goede strategische en analytische vaardigheden belangrijk. Duvel heeft de afgelopen jaren een grote rol gespeeld bij de opkomst van de categorie en is daardoor een graag geziene partner bij de retailer. Dit biedt een scala aan mogelijkheden.

Duvel zoekt een zelfstandige en gedreven Key Account Manager met retailervaring. Jij bent een goede onderhandelaar die oplossingsgericht denkt en met een positieve mindset handelt. Als relatiebouwer met de klant pas jij graag het ‘voor wat hoort wat’-principe toe om tot een win-win resultaat te komen. Jij bent communicatief sterk, verbindt mensen en bent goed in het maken van creatieve en concrete plannen. Een passie voor speciaalbier helpt om kansen vroegtijdig te signaleren en waarde aan de categorie toe te voegen. Jij toont ondernemerschap, zit graag kort op de bal en wil jezelf graag verder ontwikkelen.

Wat biedt de organisatie jou?

Een salesrol waarbij jij intensieve partnerships met de retailklanten aangaat en creatief en met lef bouwt aan categoriegroei van een on trend categorie. Een plek in een compact en gezellig team met korte lijnen en veel onderlinge samenwerking bij een snelgroeiend en internationaal familiebedrijf. Gepassioneerde en enthousiaste collega’s en een no-nonsense mentaliteit. Veel ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling om mee te groeien met de organisatie.

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar relevante ervaring in de FMCG met retailklanten, in Sales of Trade Marketing/Category Management
  • Goede onderhandelaar, ondernemend en proactief
  • Communicatief sterke teamplayer, relatiebouwer en verbinder
  • Oplossings- en resultaatgericht, flexibel, zelfstandig, creatief
  • Analytisch en strategisch
  • HBO werk- en denkniveau

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04