https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/duvel-moortgat/brand-manager/
People Select

Brand Manager

Vacature ingevuld
Brand Manager
2+ jaar
Deventer | 10 dec

Wat ga je doen?

Als Brand Manager ben jij verantwoordelijk voor de marketing- en communicatieplannen voor een groot deel van het merkenportfolio van Duvel Nederland. Jij bedenkt online en offline campagnes op maat voor deze premium biermerken en bent verantwoordelijk voor het beheer van alle media kanalen, waaronder ook social media. In deze marketingrol heb je daarover veelvuldig contact met (externe) mediabureaus, de Sales en Trade Marketing afdeling en je collega’s van de brand teams in Belgie. Jij ontwikkelt de content en planning, zorgt voor evaluaties en doet campagnemetingen. De Brand Manager begeleidt daarnaast markt-, concurrentie- en consumentenonderzoeken. Het bewaken van merkidentiteit en –imago en het beoordelen van internationale campagneconcepten doe je samen met de Marketing Manager.

Duvel Moortgat zoekt een creatieve marketeer met het lef om eigenzinnige, trendy campagnes te ontwikkelen en uit te voeren. De focus ligt daarbij vooral op online. Aantoonbare ervaring met het briefen en aansturen van mediabureaus is hierbij onmisbaar. Een duidelijke affiniteit en/of ervaring met premiummerken in de FMCG helpt je om ook strategisch mee te kunnen denken over de juiste lokale campagnes en plannen. Die stem je af met het Belgische team op het hoofdkantoor. Jij bent sterk in gestructureerd en zelfstandig werken en kickt op het ontwikkelen van onderscheidende marketingactiviteiten. 

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een creatieve marketingrol voor eigenzinnige premiummerken in een on trend categorie. De vrijheid en ruimte om zelfstandig plannen en campagnes te ontwikkelen en verder te groeien in brand management. Een plek in een compact en gezellig team met korte lijnen bij een snelgroeiend en internationaal familiebedrijf. Gepassioneerde en enthousiaste collega’s en een no-nonsense mentaliteit.


Jouw ervaring

  • Minimaal 2 jaar relevante marketingervaring in de FMCG of een (online) mediabureau
  • A-merk ervaring met gevoel voor kwaliteit en premiummerken
  • Ervaring met zowel offline als online mediacampagnes
  • Aantoonbare ervaring met het inzetten van externe (media)bureaus en het ontwikkelen van content in meerdere kanalen (ook social)
  • Communicatief sterke teamplayer, relatiebouwer en verbinder
  • Afgeronde HBO+ opleiding richting marketing of communicatie

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04