https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/desso-tarkett/
People Select

Tarkett

De vloer is van jou

Een tapijt is bij Tarkett nooit zomaar een tapijt. De leverancier van tapijttegels en kamerbreed tapijt wil dé wereldwijde marktleider worden in milieuvriendelijke vloerproducten. Mensen brengen tegenwoordig zoveel tijd binnen door dat een gezond werk- en leefklimaat enorm belangrijk is. Op die missie heeft het bedrijf zich vol gestort. Het bedrijf doet er alles aan om op topniveau bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

 

Wereldmarkt

In 2015 is Desso overgenomen door het Franse bedrijf Tarkett, wereldleider in harde vloeren. Door het samengaan van deze twee internationaal opererende bedrijven zijn zowel het productportfolio als het klantenportfolio significant verbreed en ontstaan veel nieuwe kansen door de combinatie van harde en zachte vloeren. Beide bedrijven leveren aan meer dan honderd landen in de wereld. Nieuwe regio’s die de komende tijd verder veroverd gaan worden zijn Azië, de Pacific en Latijns-Amerika.

 

Toonaangevend

In Waalwijk vindt de ontwikkeling, marketing en verkoop van de zachte vloeren (tapijt) plaats. Meer dan de helft van de omzet wordt gerealiseerd in de zakelijke markt. Desso ontwikkelt creatieve toonaangevende tapijtontwerpen voor verschillende zakelijke segmenten. In het Office segment gaat het voor een belangrijk deel over tapijttegels. Creativiteit, functionaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke pijlers bij het bedrijf, dat zijn producten ontwerpt volgens het ‘Cradle to Cradle’ principe. Dit betekent dat de grondstoffen die in de tapijten verwerkt worden zoveel mogelijk recyclebaar zijn. Succesvolle nieuwe producten die ze maken zijn geluiddempend tapijt en vloerbedekking die de concentratie fijnstof in de lucht binnen vermindert. Bij onder meer Akzo Nobel, Rabobank, PWC en Nestlé lopen ze elke dag op Desso-tapijt.

 

Stappen

Medewerkers van het bedrijf worden gestimuleerd het beste uit zichzelf te halen en zijn ambitieus en ondernemend. De leidinggevenden stellen daarom inspirerende doelen en concrete, haalbare stappen. Het bedrijf investeert graag in zijn medewerkers zodat die hun beste ideeën verwezenlijkt zien worden. De sfeer is er open en respectvol.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04