Dentaid

Dentaid

Vele tandartsen, apothekers en drogisten raden elke dag de producten van Dentaid aan. Die dragen namelijk bij aan een verbetering van ieders mondgezondheid. Een gezonde, frisse mond en gebit zijn belangrijk, omdat je ermee drinkt, eet, praat, slaapt en lacht. Daarom kan je mondgezondheid invloed hebben op je dagelijks functioneren. Dentaid heeft van een gezonde mond zijn missie gemaakt en werkt wereldwijd met professionals om wetenschappelijk onderbouwde producten op de markt te brengen die een positieve invloed hebben op het gebit.

Er is steeds meer bewijs voor de relatie tussen iemands algemene gezondheid en diens mondgezondheid. In het toonaangevende Dentaid Research Center in Barcelona onderzoeken experts daarom zelf voortdurend manieren om de mondgezondheid te ondersteunen met kwalitatief hoogwaardige producten als tandpasta, mondspoeling, ragers, mondspray en tandenborstels.

Met de merken PERIO.AID, Interprox, VITIS, Halita, Dentaid Xeros en FLUOR.AID heeft de organisatie een sterke marktpositie opgebouwd in het drogisterij- en apotheekkanaal en bij tandartsen, orthodontisten en tandklinieken. Met PERIO.AID en Interprox zijn ze al marktleider. VITIS is één van de snelst groeiende merken in oral care op dit moment.

Dentaid Benelux is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de belangrijkste spelers in het Oral Care segment, zowel bij professionals als in retail. Doel is om de komende periode de business verder te laten groeien, waarbij vooral in retail veel potentieel gezien wordt. Daarbij wordt bewust gekozen voor verkoop bij retailers die productadvies kunnen geven. Ook online worden de producten steeds breder aangeboden.

De Benelux-organisatie bestaat al 25 jaar en maakt onderdeel uit van het internationale hoofdkantoor in Spanje. In totaal is het familiebedrijf in ongeveer 60 landen actief en wordt er veel met distributeurs samengewerkt. De Benelux-organisatie heeft veel lokale vrijheid. De producten worden geproduceerd in Spanje.

Cultuur

Op het moderne Benelux-kantoor in Houten werkt een commercieel team van circa 40 personen hard aan het realiseren van de groeiplannen. De sfeer is er professioneel en ondernemend. Er is veel ruimte voor eigen initiatieven en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling. En natuurlijk heeft iedereen er een passie voor het bijdragen aan een gezonde mond.

Meer weten over of samenwerken met ons? Onze experts staan je graag te woord

2024 Copyright - People Select - Privacy statement