https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/deli-home/
People Select

Deli Home

Met de missie ‘Making custom home improvement easy’ biedt Deli Home consumenten en bouwprofessionals producten die het verbeteren en persoonlijk maken van een ruimte zo eenvoudig mogelijk maken. Woonproducten op maat zijn daarbij de sleutel van het succes voor deze specialist in wood craftmanship. Bij de ontwikkeling van hun producten staan waardecreatie, duurzaamheid en kwaliteit centraal.

Marktleider Deli Home levert de home improvement markt niet alleen een groot aantal kwaliteitsproducten als producent en leverancier, maar investeert volop in productontwikkeling, inspiratie en het bieden van fullservice. Alles van de creatie en configuratie tot levering en montage. Als B2B-speler werkt de organisatie voor grote retailers als bouwmarkten, bouwmaterialen groothandels, aannemers, timmerfabrieken, woningbouwcorporaties, woninginrichters en online retailers. Het voert de vijf kwaliteitsmerken Lundia, Bruynzeel , CanDo, Skantrae en Weekamp.

Hout is van oudsher het kernproduct van de organisatie die anno 2020 actief is in vijf productgroepen: hout, deuren, vloer & trap, opbergen en horren. In de ontwikkeling van deze categorieën in de markt speelt de organisatie een belangrijke rol door voortdurend nieuwe oplossingen en on-trend producten te bieden. De customer journey staat daarbij centraal. De organisatie hecht veel waarde aan het werken met gecertificeerd, duurzaam geproduceerd hout.

Sinds 2016 is Deli Home in handen van investeerder NPM Capital, die ruimte biedt om de langetermijnplannen en waarden van de in oorsprong verschillende familiebedrijven te blijven uitvoeren en verder te ontwikkelen. De organisatie groeit op autonome basis en door (internationale) overnames. Zo wordt het portfolio verder doorontwikkeld en nieuwe kansen verzilverd. Deli Home heeft fabrieken en/of kantoren in België, Tsjechië, Polen, Hongarije en Portugal. In 2020 is de omzet autonoom gegroeid tot 340 miljoen euro. Er is financiële ruimte beschikbaar om de huidige groei te versnellen.

Op het hoofdkantoor in Gorinchem werken zo’n 80 medewerkers. Inclusief de productie en logistieke activiteiten werken er in Gorinchem circa 400 medewerkers bij Deli Home. In totaal werken er ongeveer 1.300 medewerkers bij het bedrijf die zijn verspreid over de diverse (internationale) vestigingen. Het commerciële team bestaat uit ondernemende, gedreven medewerkers die out of the box durven te denken, een gezonde dosis eigenzinnigheid hebben, flexibel zijn en een frisse, ambitieuze blik hebben. De sfeer is er collegiaal en open. Er is oog voor de persoonlijke ontwikkeling van medewerkers.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04