De Weerd

De Weerd

Onderscheidend zijn in smaak, dat is de essentie waarmee De Weerd Specerijen melanges ontwikkelt en produceert. De kracht van hun specialisten is om exact die smaken te maken waar de klant om vraagt. Met honderden natuurlijke en zorgvuldige geselecteerde specerijen en kruiden tot hun beschikking kunnen er miljoenen blends gemaakt worden, waaronder die ene perfecte en unieke mix voor elk specifiek product. Al die pure en hoogwaardige melanges kunnen vervolgens snel bij de klant geleverd worden.

Van oorsprong heeft De Weerd een sterke positie in de vleessector, die zowel aan industriële bedrijven als ambachtelijke slagerijen levert. Daarnaast zijn zij een betrouwbare partner in vele andere marktsegmenten. De organisatie ontwikkelt innovatieve melanges voor onder meer vegetarische producten, zoals vleesvervangers, soepen, sauzen, kaas, maaltijden, aardappelen, chips en andere voedingsproducten. Deze kwaliteitsleverancier in b2b is winstgevend en ambieert verdere groei. De Weerd zet de komende periode vol in op zowel nationale als internationale groei. Kansen daarvoor zijn er in overvloed.

De Weerd, van oorsprong een familiebedrijf, is sinds september 2020 onderdeel van Barentz International, een toonaangevende distributeur van ingrediënten voor biowetenschappen voor menselijke voeding, farmaceutische producten, producten voor persoonlijke verzorging en diervoeding. Ook zusterbedrijf, Royal Polak Spices, topspeler in kaneel, is door hen overgenomen. De bedoeling is dat de gespecialiseerde bedrijven elkaar versterken en gezamenlijk verder uitgroeien tot toonaangevende spelers in het doorontwikkelen van smaak en voedingsoplossingen. Elk met behoud van hun eigen specialisme.

Bij De Weerd werken circa 50 betrokken professionals die zich elke dag inzetten voor kwaliteit, innovatie en flexibiliteit. Ze zijn er helemaal ingespeeld op de snelheid en dynamiek van de food business en kunnen snel tot actie overgaan. De lijnen zijn er kort en klantgerichtheid staat hoog in het vaandel. Het bedrijf verkiest langdurige samenwerkingen boven snel gewin.

2024 Copyright - People Select - Privacy statement