De Kroes Tasty Bakeries

De Kroes Tasty Bakeries

De Kroes Tasty Bakeries is een internationale bakkerij die een scala aan producten produceert en verkoopt, variërend van ontbijtcrackers tot knapperige toast en kaaskoekjes. De bakkers bij De Kroes Tasty Bakeries zorgen voor een variëteit aan producten voor elk moment van de dag. In hun smaakvolle wereld komen culinaire creativiteit en vakmanschap samen, wat zich vertaalt in het uitgebreide assortiment.

De bakkerijtraditie van het merk gaat minstens zeven generaties terug. De eerste ovenverse producten waren namelijk al in 1849 een succes. De Kroes Tasty Bakeries werd daardoor al snel een begrip in standplaats Oosterhout en wijde omgeving. In 2015 kocht de organisatie het merk Jos Poell. Anno 2023 worden de producten internationaal verkocht in retail en foodservice. Daarnaast zijn ook kerstpakketten een belangrijke (seizoensgebonden) inkomstenbron. Met leuke en smakelijke recepten worden consumenten en professionele gebruikers geïnspireerd om creatief gebruik te maken van het assortiment en nieuwe smaken te proberen.

De Kroes Tasty Bakeries heeft vier productielocaties in Nederland (Oosterhout en Weert), Frankrijk en Duitsland. In totaal werken er circa 200 medewerkers. De producten worden voornamelijk verkocht onder private label in supermarkten in West-Europa, maar ook daarbuiten kun je ze vinden. De business voor het private label assortiment wordt geregeld vanuit het hoofdkantoor in Oosterhout.  De producten die onder de merknaam Jos Poell geproduceerd worden, worden verkocht vanuit het kantoor in Weert. Het doel voor de komende jaren is om de business in Europese landen en daarbuiten uit te breiden, met als gevolg de omzet te laten groeien.

2024 Copyright - People Select - Privacy statement