https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/de-heus-voeders-bv/hr-manager-nl/
People Select

HR Manager Nederland

HR Manager Nederland
7+ jaar
Ede | 03 dec

Wat ga je doen?

De HR Manager NL is samen met een team van 6 professionals verantwoordelijk voor alle HR gerelateerde onderwerpen binnen de Nederlandse organisatie. Je bent lid van het MT en zet de (HR) koers uit voor de komende jaren. Ook maak je deel uit van het global HR team dat naast het team in Ede bestaat uit de HR Managers van alle buitenlandse business units. Op meerdere niveaus bekleed je dus de rol van volwaardig gespreks- en sparring partner in een organisatie waar HR op hoog niveau bedreven wordt.

De Heus zoekt een enthousiaste, energieke, positieve en stevige persoon die strategisch uitstekend onderlegd is maar pragmatisch is ingesteld. zelfstandige en stevige HR professional met overtuigingskracht en senioriteit. Cijfermatig sterk en een goed gevoel voor humor. Uitstekende beheersing van de Engelse taal is een must in deze rol.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een brede rol die je zelf helemaal vorm kan geven. HR wordt binnen de organisatie breed gedragen. De Heus is een zeer gezonde en groeiende organisatie. Bij voorkeur fulltime ingevuld, 32-36u is een optie. Salaris maximaal 100K.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 7 jaar allround HRBP ervaring, waarvan een aantal jaren in een leidinggevende positie
  • Visie, strategisch inzicht, leiderschap, overzicht
  • Eigenaarschap, proactief, resultaatgericht, pragmatisch
  • Positief, gedreven en energiek
  • Uitstekende beheersing van het Engels

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2018 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04