https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/de-graaf-bakeries/sales-manager-oohambacht/
People Select

Sales Manager OOH/Ambacht

Sales Manager OOH/Ambacht
8+ jaar
Bunschoten-Spakenburg | 04 mei

Wat ga je doen?

De Sales Manager OOH/Ambacht gaat voor De Graaf Bakeries de Nederlandse foodservicemarkt veroveren. Jij krijgt carte blanche om een inspirerend en goed onderbouwd businessplan te bedenken en daar vervolgens een doorslaand marktsucces van te maken. Het is belangrijk dat jij alle ins en outs van foodservice al kent en het potentieel in deze markt optimaal weet te verzilveren. Stevige groei in deze markt staat hoog op het verlanglijstje van het salesteam, want er liggen veel kansen om business te bouwen. Jij gaat daar verandering in brengen.

Foodie

De Graaf Bakeries zoekt een stevige en doortastende Sales Manager met vers-ervaring en een goed netwerk. Iemand die alles doet wat nodig is om te groeien in foodservice en daar met passie verantwoordelijk voor is. Zelfstartend vermogen, ondernemerschap en executie kracht zijn belangrijk om succesvol te kunnen zijn binnen de functie. Met nieuwe concepten en samenwerkingsverbanden zorgt de Sales Manager voor de gewenste nieuwe business en verdere professionalisering. Jouw bewezen salesinstincten en overtuigingskracht helpen je daarbij.

Wat biedt de organisatie jou?

Een pioniersfunctie in foodservice waar je alle ruimte krijgt om met een zelf ontwikkeld businessplan de markt te gaan veroveren en je salescapaciteiten te tonen. De Graaf Bakeries biedt je een uitdagende plek in een nationaal én internationaal georiënteerd salesteam waar de sfeer nuchter en gedreven is.

Jouw ervaring

  • Minimaal 8 jaar relevante saleservaring, in FMCG
  • Expertise in Nederlandse OOH/Ambacht kanaal
  • Uitstekende strategische en operationele salesvaardigheden
  • Een hart voor vers en food

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04