https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/de-bijenkorf/teamlead-marketing-campaigns/
People Select
Vacature ingevuld

Teamlead Marketing Campaigns

10+ jaar
Amsterdam Zuidoost | 15 jun

Uitdaging

Inspirerende campagnes leiden in dynamische, leidinggevende rol bij hét premium warenhuis.

 

De functie

De Teamlead Marketing Campaigns is verantwoordelijk voor de ontwikkeling van inspirerende campagnes van de Bijenkorf in alle kanalen. Je geeft leiding aan een campagneteam van vier personen en neemt als meewerkend voorman het voortouw om creatief en continu vernieuwend te zijn.

Jij kan bogen op zeer ruime marketingervaring en brengt een rijk scala aan kennis en expertise mee. Je bent hands-on bezig met alles van conceptontwikkeling tot evaluatie en vertaalt campagnes 360 graden door naar alle kanalen die de Bijenkorf inzet: magazines, instore en etalage-uitingen, posters, flyers, advertenties, digitale content, tv-commercials en video’s. Je bewaakt de huisstijl, positionering en tone of voice en stuurt op kwaliteit, creativiteit en resultaat.

Als meewerkend voorman coach je je teamleden en breng je een flinke dosis professionaliteit en structuur om nog slagvaardiger te werken. Als toonaangevende interne projectleider is het belangrijk dat je sterk bent in stakeholdermanagement. Jij communiceert overtuigt, weet mensen te enthousiasmeren en zorgt ervoor dat deadlines strak gehaald worden. Jij bent van nature flexibel en voelt je thuis in een sterk dynamische en veranderende omgeving. Een passie voor fashion en lifestyle is een absolute pré.

 

De kandidaat

Academische achtergrond en 10 jaar ervaring als marketingprofessional in retail of FMCG. Uitstekende project management skills en ervaring in het aansturen van een compact team. Hands on mentaliteit. Kan structuur bieden in een sterk dynamische en veranderende omgeving. Goed gevoel voor fashion en lifestyle. Uitstekende kennis van het Nederlands en Engels.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) vormt onderdeel van de sollicitatieprocedure.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04