https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/de-bijenkorf/senior-recruiter/
People Select

Senior Recruiter

Vacature ingevuld
Senior Recruiter
5+ jaar
Amsterdam Zuidoost | 30 nov

De uitdaging

Sourcen van talenten voor ambitieuze, dynamische luxe retailer door creatief te verbinden.

De functie

Als Senior Recruiter ben je verantwoordelijk voor het continu sourcen van talenten voor alle vacatures op het Servicekantoor. De instroom van vers en getalenteerd bloed is cruciaal voor de ontwikkeling van dit dynamische kantoor met ongeveer 450 medewerkers. Jij kent alle afdelingen op je duimpje en weet zo de juiste mensen in- en extern met elkaar te verbinden. Je richt je daarbij zowel op actuele vacatures als op de proactieve werving van talenten voor de toekomst. Jij bent een geboren netwerker die elke dag nieuwe kanalen weet aan te boren en creatieve en vernieuwende manieren kent om met talenten in zeer uiteenlopende vakgebieden in contact te komen. Dat talent kun je vervolgens feilloos matchen aan de corporate values van de Bijenkorf én aan de openstaande vacatures. Ruime ervaring met recruitment voor hoofdkantoorposities en senior management level is een must. Jij gaat actief de organisatie in en neemt graag initiatieven. Bij de verantwoordelijkheden horen ook employer branding en het organiseren van krachtige wervingscampagnes, inhousedagen en selectie-evenementen. Je tilt het Campus Recruitment naar een hoger plan en zorgt voor een up-to-date en krachtige careerpage en corporate LinkedIn-account. Je hebt bij voorkeur ervaring met het afnemen van persoonlijkheids- en capaciteitstesten.

Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) vormt onderdeel van de sollicitatieprocedure.

De Bijenkorf heeft exclusief aan People Select gevraagd om de werving voor deze rol uit te voeren. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs uitgesteld.

De kandidaat

Minimaal 5 jaar ervaring in recruitment voor hoofdkantoorposities, inclusief senior management level. Geboren verbinder die communicatief sterk is. Aantoonbare ervaring met employer branding. Goede beheersing van het Nederlands en Engels.

Neem voor alle HR-vacatures contact op met Merel Piets (0651558558) of Natasja van den Heuvel (0651049653).

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04