https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/datlinq/project-manager-foodservice/
People Select
Vacature ingevuld

Project Manager Foodservice

3+
Capelle a/d Ijssel | 29 sep

Uitdaging

Wil jij ook grote A-merkfabrikanten ondersteunen bij hun marktbewerking?

Over Datlinq

Datlinq is dé partner voor super slimme marktbewerking  bij  bedrijven als  Redbull, Friesland Campina, Bavaria en Unilever. Iedere dag ondersteunen zij sales, marketing en insights professionals in de meest optimale route-to-market. Het doel: Bouwen aan distributie, zichtbaarheid en conversie, samen met de ondernemer. Voor salesteams biedt Datlinq de slimme apps Salesmapp en Data Outlet die ondersteuning biedt in het bereiken van deze doelen. Voor (digitale) marketing biedt Datlinq de Locatie Data Hub. Deze zorgt voor een “single view” op de locatie status. Resultaten van campagnes, e-commerce, grossiers en zelfs vrieskisten die zijn aangesloten op internet bieden een compleet beeld van de locatie. Advies en algoritmes geven richting aan de volgende campagnes. Alle medewerkers geloven in de kracht van (big)data, apps en nieuwe technologie om fabrikanten succesvol te laten zijn met hun merken. Het is een relatief jong bedrijf met een sterke ondernemersgeest.

De functie

Als Project Manager Foodservice neem jij de leiding in projecten. Samen met account management doorgrond je de business en uitdagingen van je klanten om te komen tot de juiste oplossing. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van een beknopt en pragmatisch projectplan. Hierbij stuur je op resultaat, scope en timing. Je brieft en coacht het technische team op weg naar de oplevering en zorgt dat alle afspraken nagekomen worden. Je verzorgt, met een natuurlijk enthousiasme, de trainingen bij livegang bij de klant en ondersteunt in de aftersales. Je gelooft in de kracht van data en fungeert als een waardige gesprekspartner voor zowel interne als externe stakeholders, waarbij je mensen meeneemt en overtuigt. Je bent vastberaden een project bij een klant tot een succesvol eind te brengen. Daarnaast krijg je energie van het bouwen van relaties netwerken en samenwerken. Je bent een sterke planner, je denkt commercieel en je bent resultaatgericht.

De kandidaat

Je hebt 3 tot 5 jaar relevante ervaring, minimaal HBO werk- en denkniveau. Aantoonbare affiniteit met food en je gelooft in de kracht van data. Je hebt ervaring met projectmanagement. Omdat er veel samen wordt gewerkt met internationale klanten beheers jij de Nederlandse, Engelse en Duitse taal.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04