https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/damen-shipyards/senior-hr-business-partner/
People Select

Senior HR Business Partner

Vacature ingevuld
Senior HR Business Partner
vergevorderde procedure
Vlissingen en Gorinchem | 01 aug

Wat ga je doen?

Als Senior Business Partner ben je verantwoordelijk voor zowel generieke HR-taken als voor de lopende integratie van drie bedrijfsonderdelen in de business unit Damen Yachting (400 medewerkers). In een internationaal speelveld adviseer je de directie en lijnmanagers van de jachtendivisie van Damen Shipyards. Ongeveer 70 procent van je werkzaamheden bestaat uit generieke HR werkzaamheden o.a. recruitment, verzuim en opleidingsprogramma’s, ontwikkeling en adviseren van het management. De overige 30 procent investeer je in het volbrengen van een succesvolle integratie van teams binnen de unit. Je werkt ongeveer 50/50 op het kantoor in Vlissingen en het hoofdkantoor in Gorinchem.

Integratie

Damen Shipyards zoekt een stevige persoonlijkheid en HR Business Partner die ervaring heeft met integratie en/of andere organisatie verandervraagstukken en die toe is aan een volgende carrièrestap. Het bedrijf heeft een groeiagenda en jij vindt het een uitdaging daar zelfstandig een waardevolle bijdrage aan te leveren. Jij bent goed in stakeholdermanagement en hebt affiniteit met een technische- of productieomgeving. Ervaring met een OR is belangrijk. De Senior HR Business Partner rapporteert rechtstreeks aan de divisiedirecteur en heeft een functionele lijn naar HR.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een zelfstandige en brede HR-rol bij een grote Nederlandse scheepswerf met wereldfaam en een globaal speelveld. Verantwoordelijkheid voor de integratie van een drietal divisies. Uitstekende ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden, eventueel met een internationale component. Vier dagen werken is bespreekbaar. Salaris max. 85K o.b.v. 40 uur, met auto en goede cao met 27+13 verlofdagen. Een assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

 

Jouw ervaring

  • 7 jaar relevante HR ervaring, waarvan minimaal 5 als HR Business Partner/HR Adviseur
  • Ervaring met changemanagement en integratie
  • Uitstekend in stakeholdermanagement
  • Stevige persoonlijkheid, proactief
  • Communicatief ijzersterk
  • Goede beheersing Nederlands en Engels
© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04