https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/dalco-food/
People Select

Dalco Food

Dalco maakt het ‘beste in vega en vegan’. Deze innovatieve B2B-specialist co-creëert en produceert verrassende producten, van maaltijdcomponenten, snacks en fingerfood voor een breed scala aan merken en klanten in het vegetarische en veganistische landschap. Als productiepartner voor vele klanten ontwikkelt de organisatie in co-creatie nieuwe producten met precies de gewenste smaak en structuur. De producten worden verkocht in Europa, Amerika, Australië en Azië.

Begonnen als slagerij in Oss is Dalco sinds de start in 1975 uitgegroeid tot een familiebedrijf met circa 125 medewerkers en twee vestigingen. Sinds 2019 vormt Dalco een joint venture met de Hilton Food Group, waardoor het netwerk en de know how verder is uitgebreid. Met langdurige samenwerkingsverbanden met een variëteit aan klanten en producenten in foodservice, retail en de voedingsmiddelenindustrie investeren ze in open een eerlijke relaties met de klant. En spelen ze altijd direct in op ontwikkelingen in de markt. Sinds september 2020 is het portfolio geheel vega en vegan en met een state-of-the-art machinepark zijn de mogelijkheden voor het leveren van proteïneproducten bijna onbegrensd.

De categorie is booming en biedt brede kansen. De organisatie groeit daarom snel. De komende periode gaat er meer focus worden aangebracht om alle kansen en ontwikkelingen in goede banen te leiden. Naast een basisassortiment aan vleesvervangers die al jaren populair zijn, zoals burgers, schnitzels, balletjes, reepjes, steaks en sticks, breidt de productrange nog steeds uit. Met producten in verschillende vormen of gewicht, maar ook dankzij verrassende vullingen en andere innovaties. Dalco vernieuwt steeds om snel in te spelen op actuele trends. Elke klant kan bovendien producten krijgen met een eigen signatuur.

Op de vestigingen in Oss en Oosterhout heerst een open en hands-on sfeer. Innovatie en enthousiasme zijn sleutelwoorden, waarbij medewerkers maar wat graag dat stapje extra doen, voor elkaar en voor de klant. De lijnen in het bedrijf zijn kort. Kwaliteit, creativiteit, loyaliteit, duurzaamheid en service staan er hoog in het vaandel.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04