https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/coroos/senior-hr-business-partner/
People Select

Senior HR Business Partner

Vacature ingevuld
Senior HR Business Partner
7+ jaar
Geldermalsen | 08 jan

Wat ga je doen?

De HR Business Partner voor het kantoor in Geldermalsen speelt een sleutelrol bij de huidige professionalisering van de HR organisatie. Ervaring met verandermanagement en gevoel voor de dynamiek in een familiebedrijf is noodzakelijk om succesvol te zijn. Expertise in overnames is handig. Je speelt als adviseur van het management een belangrijke rol bij het succesvol doorvoeren van verbeteringen en draagt actief bij aan verdere bedrijfsgroei.

FMCG

Coroos zoekt een doorgewinterde HR Business Partner die zijn of haar sporen heeft verdiend in een FMCG-omgeving. Jij bent een stevige persoonlijkheid die doelgericht met stakeholders op alle niveaus acteert. De HR Business Partner is een volwaardig gesprekspartner voor de managers van met name de commerciële afdelingen. Eerdere ervaring met sales en marketingafdelingen is daarom een plus. Het initiëren van beleidsontwikkeling, talent en opleidingsmogelijkheden en hoort bij het brede en gevarieerde takenpakket. Op deze locatie werken circa 160 medewerkers.

Wat biedt de organisatie jou?

Een brede HR rol in een gezonde organisatie in transitie. Focus op HR voor de commerciële afdelingen. Adviserende rol in people development en organisatieontwikkeling. Een jaarsalaris tot 85.000 euro. Fulltime functie.

Jouw ervaring

  • Minimaal 7 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
  • Ervaring met changemanagement en overnames is een pré
  • Achtergrond in FMCG-omgeving
  • Communicatief sterke verbinder
  • Integer en organisatiesensitief
  • Pragmatisch en ondernemend

 

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04