https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/coroos/
People Select

Coroos

Verduurzamen van fruit, groente en peulvruchten

Fruit, groenten en peulvruchten krijgen alle liefde en aandacht bij familiebedrijf Coroos. Het levert hen een plek in de top 3 van Europese producenten die vers verwerkt fruit, peulvruchten en groenten in pot, blik en flexibele verpakkingen leveren. En prijzen oplevert. Zo is hun Servero 100% Appelmoes door consumenten verkozen tot Beste Product van het Jaar 2018-2019 en ging die titel voor 2016-2017 naar Slurpfuit. Met handige 100% fruit cups en pouches ontstaan er nieuwe, verantwoorde eetmomenten voor fruit.

Goede kwaliteit begint natuurlijk direct bij de bron. Daarom sourcet Coroos alle grondstoffen zelf bij lokale, nationale en internationale partners, waar langetermijnrelaties mee worden opgebouwd. De appels in de appelmoes of de sperziebonen, kapucijners en al die andere gezonde grondstoffen voldoen aan strikte kwaliteitseisen en worden van het land tot de winkel gecheckt. Zo zijn het hele jaar door de juiste grondstoffen op precies het goede moment beschikbaar.

Coroos is opgericht in 1957 en heeft als kerncompetentie het verduurzamen van fruit, groenten en peulvruchten. Hun kwaliteitsproducten vinden hun weg naar de consument via de supermarkten van hun Europese retail partners. Van premium A-merk tot huismerkproducten, in elk segment leveren ze de juiste kwaliteit tegen de beste prijs. Ze hebben twee state-of-the art fabrieken in Kapelle (bij Goes) en Geldermalsen. Coroos is van oudsher een bedrijf met sterke roots in Private Label. De organisatie heeft van daaruit een sterke focus op kostenleiderschap. Daarnaast staat innovatie centraal. Het merk Servero speelt daarin een belangrijke rol.

Sinds 2017 wordt aan het A-merk Servero gebouwd vanuit de positionering ‘natuurlijk de lekkerste.’ Servero wil consumenten helpen aan hun dagelijkse portie gezondheid door het bewaren van al het goede in groente en fruit. Dit doen ze bij Servero door tijdens het verwerken niets toe te voegen. In het Servero Food Lab ontwikkelen ze samen met productontwikkelaars de mooiste innovaties. Zo investeerden ze in een innovatieve technologie en lanceerden als eerste een lekkere appelmoes van 100% appel, zonder enige toevoeging, dus ook geen suiker. En ze zijn de makers van het lekkerste knijpfruit, gemaakt van 100% fruit en verder niets. 

Bij Coroos zeggen ze wat ze doen en doen ze wat ze zeggen. De circa 450 medewerkers van de vestigingen in Kapelle en Geldermalsen kunnen zowel persoonlijk als professioneel groeien. De commerciële afdeling bestaat uit 25 medewerkers die deels in Kapelle en deels in Geldermalsen werken.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04