https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/cornelis-vrolijk/
People Select

Cornelis Vrolijk

Cornelis Vrolijk is een internationaal familiebedrijf met de vijfde generatie aan het roer. De basis is in 1880 gelegd door Frank Vrolijk op Scheveningen als haringhandel. Vandaag de dag is Cornelis Vrolijk een internationaal visserijbedrijf, actief in de vangst, kweek, verwerking en handel van vis, visproducten en garnalen. Altijd met als doel kwalitatief hoogstaand voedsel voor menselijke  consumptie te produceren. Met deze producten worden consumenten in ongeveer 45 landen bereikt.

Met de visserij levert Cornelis Vrolijk een belangrijke bijdrage aan de voedselzekerheid van miljoenen mensen. Cornelis Vrolijk doet dit, als familiebedrijf, met oog voor toekomstige generaties: met behoud van gezonde visbestanden, met minimale milieubelasting en met betrokken en trotse mensen. De organisatie staat voor continuïteit waarbij met respect wordt omgegaan met de omgeving waarin wordt gewerkt.

De vissers van Cornelis Vrolijk vissen met oog voor de toekomst en zijn in de hele keten actief: van schip naar schap. Zij leveren elke dag miljoenen, gezonde, eiwitrijke en betaalbare maaltijden. Het bedrijf werkt nauw samen met wetenschappers om de visstand verantwoord op peil te houden voor de toekomstige vraag. Door onderzoek te doen naar het visbestand, maar ook gericht op de innovatie van duurzame visserijtechnieken en het minimaliseren van de milieubelasting.

Cornelis Vrolijk heeft een unieke positie in de Europese visserij met directe toegang tot de “de bron”. Wereldwijd werken er ruim 2.000 mensen.

 

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04