https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/copar/national-account-manager-retail/
People Select
Vacature ingevuld

National Account Manager

5+ jaar
Raamsdonkveer | 10 dec

Wat ga je doen?

Als National Account Manager ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen en verstevigen van de relaties in retail, maar ook een deel Petrol en OOH. Jij ontwikkelt een heldere salesvisie en benut het zeer diverse merkenportfolio van COPAR maximaal om de distributie te vergroten en flink te groeien. Elk merk heeft een eigen strategie en groeikansen, waarbij de eigen merken de komende periode extra aandacht krijgen. Het is belangrijk dat je echt houdt van de tactische kneepjes van het salesspel en je de drive hebt om goede resultaten te realiseren. Jouw key accounts zijn Jumbo, Lekkerland, Makro, A.S. Watson, Action en een flink aantal Superunieleden. Ook ga je aan de slag met Petrol-klanten op hoofdkantoorniveau.

COPAR zoekt een gedreven en resultaatgerichte salesspecialist die volop kansen in de markt ziet en die ook weet te verzilveren. Ruime ervaring in food is een must, waarbij A-merk ervaring en/of ervaring in zoetwaren categorie een plus is. Jij combineert creativiteit met ondernemerschap en kickt op het sluiten van mooie deals. Dankzij jouw overtuigingskracht en innovatieve idee├źn krijg jij een zo breed mogelijke productrange in de schappen. Korte lijnen met Inkoop zorgen ervoor dat je snel op wensen kunt inspelen. Jij investeert in vernieuwende mogelijkheden voor het seizoensgebonden assortiment.

Wat biedt de organisatie jou?

Een ondernemende salesrol met veel eigen verantwoordelijkheid waar je met een gevarieerd productportfolio de retail- en OOH-markt bedient. Een breed pakket met veel kansen. Een plek in een ondernemend bedrijf dat flink groeit. Ruimte voor innovatie en creativiteit om maximale salesresultaten te halen. Een no-nonsense, open en marktgerichte sfeer.

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar saleservaring in food en FMCG
  • Ervaring in zoetwaren categorie is een pre
  • Bij voorkeur A-merk ervaring
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Ondernemend, creatief, gedreven
  • Communicatief en procesmatig sterk

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04