https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/copar/
People Select

COPAR

COPAR heeft een mooi rijtje eigen merken zoals o.a. Candyman, Rang! en Italiano. Ook diverse seizoensproducten vinden via COPAR hun weg naar de consument. Centraal staan altijd de sterke merken, concepten om waarde toe te voegen aan producten, unieke artikelen, novelties voor kinderen en een sterke marketing en sales organisatie die steeds met vindingrijke ideeën komt. Voor elk merk wordt een eigen strategie ontwikkeld.

Double digits

Dankzij deze aanpak en sterke merken groeit de organisatie harder dan de markt. Candyman, Italiano en Rang! groeien zelfs al voor het tweede jaar op rij met double digit cijfers in een markt die slechts licht groeit. De eigen merken Candyman en Italiano worden in 2018 en 2019 above- en below the line ondersteund met campagnes. De producten van COPAR (of voluit: Confectionery Partners Nederland) zijn te vinden in zowel retail als de Out of Home-markt. Kernwaarden van de organisatie zijn: marktkennis, flexibiliteit, openheid, kwaliteit en professionalisme.

Partners

In meer dan 60 jaar tijd heeft het bedrijf (en zijn voorgangers) relaties opgebouwd met alle denkbare handelspartners en in alle kanalen in Nederland. Hun missie is om een duurzame partner te zijn met een track record in succesvolle merkproposities. Er is veel focus op innovatie en het bedrijf groeit ieder jaar verder. Daarnaast is COPAR een van de grootste zoetwarenleveranciers van Nederland. Als professioneel partner van diverse internationale zoetwarenfabrikanten regelt COPAR de distributie, verkoop en marketing van verschillende merken. Hershey’s, Reese’s en PEZ bijvoorbeeld.

Marktgericht

COPAR is een open, no-nonsense en marktgericht bedrijf waar constant nieuwe concepten bedacht en uitgevoerd worden, in nauwe samenwerking met klanten én voor de diverse eigen merken. Met creatieve en frisse ideeën wordt de markt veroverd. Er werken ongeveer 22 medewerkers en de lijnen zijn er kort. Er is veel ruimte om te ondernemen en zelfstandig verantwoordelijkheid te dragen.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04