https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/confiserie-napoleon-voorheen-pervasco/
People Select

Confiserie Napoleon (voorheen Pervasco)

‘Een unieke en kwalitatieve traktatie bieden aan consumenten, en ze daarbij een goed gevoel geven'. Met die missie is meteen duidelijk waar Confiserie Napoleon voor staat. Het internationale productiebedrijf is gespecialiseerd in de productie, marketing, sales en distributie van hoogwaardige zoetwaren. Met de eigen merken Napoleon, Anta Flu, Lemco en Dr. Toms als basis willen ze de wereld veroveren. Daarnaast voeren ze ook diverse andere merken en zijn ze actief in private label. De samenstelling van de ambachtelijke snoepjes voldoet aan de actuele wensen en behoeften van de consument. Met belangrijke eigenschappen als veganistisch, glutenvrij, halal, koosjer en suikervrij zijn de snoepjes beschikbaar voor iedereen.

Confiserie Napoleon is - sinds november 2020 - de nieuwe naam van de zoetwarenproducent die daarvoor Pervasco heette. De naamsverandering is ingegeven door de grote internationale groeiambities van het bedrijf. Met de nieuwe naam wordt explicieter een link gelegd naar het meest internationale snoepje: de Napoleon kogel, een product dat voortkomt uit de eigen traditie van de organisatie. Wat niet veranderd is, is de werkwijze van de producent. Bij Confiserie Napoleon denken ze altijd in mogelijkheden en kansen. Alles om hun ambachtelijke bereide snoepjes met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten op zoveel mogelijk locaties te verkopen.

De gestelde groeiambities zijn stevig: de komende vier jaar wil het bedrijf de omzet verdubbelen. De internationale markt speelt hierin een belangrijke rol. Waar die eerst nog veelal werd bediend via agenten en distributeurs, verandert dit businessmodel momenteel snel. Voor steeds meer regio’s worden momenteel eigen medewerkers aangetrokken. Door financieel gezond te blijven wil Confiserie Napoleon een nog duurzamere organisatie worden.

Deze Nederlandse marktleider in keelsnoepjes en hard suikerwerk bestaat al ruim veertig jaar en begon als familiebedrijf. Sinds een paar jaar is het handen van een investeerder, die de groeimogelijkheden een nieuwe impuls geeft en professionalisering en een frisse wind door de organisatie laat waaien. In totaal werken er circa 60 medewerkers bij Confiserie Napoleon dat een eigen productiefaciliteit heeft in Breskens. De sfeer op het Rotterdamse kantoor is nuchter, hands-on, ondernemend en direct. De lijnen zijn er kort. Kernwaarden zijn er: plezier, samen, open, verantwoord, veiligheid, innovatief, vertrouwen en can-do.

 

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04