https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/confiserie-napoleon-voorheen-pervasco/
People Select

Confiserie Napoleon (voorheen Pervasco)

‘A world of possibilities in sweets’. Met die missie is meteen duidelijk waar Confiserie Napoleon (voorheen Pervasco) voor staat. Het internationale productiebedrijf is gespecialiseerd in de productie, marketing, sales en distributie van hoogwaardige zoetwaren. Met de eigen merken Napoleon, Anta Flu, Lemco en Dr. Toms als basis willen ze de wereld veroveren. Daarnaast voeren ze ook diverse andere merken en zijn ze actief in private label.

Bij Confiserie Napoleon denken ze altijd in mogelijkheden en kansen. Alles om hun ambachtelijke bereide snoepjes met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten op zoveel mogelijk locaties te verkopen. De groeiambities zijn stevig: de komende vier jaar wil het bedrijf de omzet verdubbelen. De buitenlandse markt wordt nu nog veelal bediend via agenten en distributeurs. Dit businessmodel verandert snel, want voor steeds meer regio’s worden momenteel eigen medewerkers aangetrokken. Ook de Belgische markt wordt steeds belangrijker.

De Nederlandse marktleider in keelsnoepjes en hard suikerwerk bestaat al ruim veertig jaar en begon als familiebedrijf. Sinds een paar jaar is het handen van een investeerder, die de groeimogelijkheden een nieuwe impuls geeft en professionalisering en een frisse wind door de organisatie laat waaien. In totaal werken er circa 60 medewerkers bij Confiserie Napoleon dat een eigen productiefaciliteit heeft in Breskens. De sfeer op het Rotterdamse kantoor is nuchter, hands-on, ondernemend en direct. De lijnen zijn er kort.

 

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04