https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/company-name-withheld/corporate-recruiter/
People Select

Corporate Recruiter

Corporate Recruiter
4+ jaar
Den Haag | 04 mrt

Wat ga je doen?

Als Corporate Recruiter vervul je niet alleen efficiënt en uitstekend vacatures, maar heb je ook het tactisch en strategisch inzicht om optimale wervingsstrategieën te bepalen. Als ervaren Corporate Recruiter weet je recruitmenttechnieken als marketingtools en analytics in te zetten om te voorzien in de huidige en toekomstige personeelsbehoefte. Jij adviseert en fungeert als sparringpartner voor de managers van jouw vaste researchgroepen. Ervaring met het werven van complexe profielen op diverse niveaus is een must.

Onze opdrachtgever zoekt een communicatief sterke Recruiter die zelfstandig bouwt aan een interessante pool en netwerk voor jouw researchgroepen. Daarvoor gebruik je je ervaring, arbeidsmarktkennis, social media en je analytisch en strategisch inzicht. Het organiseren van events en het onderhouden van contacten met relevante universiteiten, studieverenigingen en kennisinstellingen hoort daar ook bij. Je bent klant- en kandidaatgericht. Ook het inhuren van tijdelijk personeel is onderdeel van je functie.

 

Wat biedt de organisatie jou?

De Corporate Recruiter maakt deel uit van een professioneel en klantgericht HR Development team met Corporate Recruiters en L&D Consultants. Door processen strak te volgen bindt dit team het juiste toptalent om van de opdrachtgever een innovatieve wereldspeler te maken. De opdrachtgever biedt vele mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Een screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Maandsalaris max. 4.500 euro.

 

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar ervaring als Corporate Recruiter
  • Minimaal afgeronde HBO opleiding
  • Bewezen succes in het vervullen van complexe rollen
  • Communicatief sterk, analytisch, zelfstartend en creatief
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels

 

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04