https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/company-name-withheld/commercieel-directeur/
People Select
Vacature ingevuld

Commercieel Directeur

Inschrijving gesloten
. | 10 mei

Op deze vacature kunt u niet meer reageren.


Wat ga je doen?

De Commercieel Directeur wordt verantwoordelijk voor een handelsbedrijf in vers, met op dit moment een omzet van 110 miljoen euro. Jij gaat zorgen voor de gewenste salesgroei in alle kanalen en bent daarnaast verantwoordelijk voor het bepalen van de bijbehorende brand-, product- en marketingstrategie. Het bedrijf is onderdeel van een groter geheel van foodbedrijven in Nederland, België en Frankrijk met een gezamenlijke omzet van 300 miljoen. Je bent lid van de holding directie en rapporteert rechtstreeks aan de CEO daarvan. De producten zijn zowel branded als non-branded en de markten zijn retail, OOH/foodservice en industrie.

De organisatie zoekt een Commercieel Directeur met een sterk commerciële inslag, die graag initiatieven neemt. Je bent aantoonbaar succesvol geweest in de handel/productie van koelverse of semi-verse producten. Ruime leidinggevende ervaring is een must, waarbij je een actueel netwerk in de foodwereld en uitstekende onderhandelingsvaardigheden meeneemt. Jij weet trends in food moeiteloos om te zetten in bestendige business. Daarbij neem je graag het voortouw bij het leggen van contacten met retailers op hoog niveau en straal je van nature vertrouwen uit.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een op bestendige groei gerichte rol bij een financieel sterke, betrouwbare speler in het midden van het land. Het gaat om een vrije rol om product-marktcombinaties te maken en de route to market te bepalen. De Commercieel Directeur heeft daarbij de ruimte om het productportfolio naar eigen inzicht uit te breiden. Het aansturen van de commercie, marketing en sales teams.

 

Jouw ervaring

  • Track record in handel en/of productie van koelverse en/of semi-verse levensmiddelen
  • Ruime leidinggevende ervaring, natuurlijke leider, hands-on
  • Commercieel sterk, uitstekend onderhandelaar, verbinder
  • Netwerk op management- en directieniveau in de foodwereld
  • Ervaring met zowel merken als private label
  • Boegbeeld, teamplayer & coach, positief ingesteld

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04