https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/company-name-withheld/business-development-manager-nederland/
People Select
Vacature ingevuld

Business Development Manager Nederland

5+ jaar
Zuiden van Nederland | 05 dec

Wat ga je doen?

De Business Development Manager is zelfstandig verantwoordelijk voor flinke groei in de Nederlandse retailmarkt. Jij weet grote nieuwe klanten te verbinden en bedenkt - samen met hen – strategische korte én lange termijnplannen. Het initiëren van New Product Development en innovatieve concepten hoort daarbij. Ook investeer je in de contacten met bestaande klanten door steeds weer met goede getimede, data driven voorstellen en plannen te komen. Jij weet tenders succesvol te winnen en overtuigt op kwaliteit, service en oplossingen op maat. Bij aanzienlijke groei kun je je eigen team gaan bouwen.

Onze opdrachtgever zoekt een ondernemende en klantgerichte salesexpert die het in zich heeft lucratieve new business te genereren. Ruime ervaring met sales in retail is een must, verservaring een plus. Jij bent proactief, communicatief en hebt uitstekende onderhandelingsvaardigheden. De ideale Business Development Manager is een positief ingestelde doorzetter die strategisch vaardig is en altijd en overal kansen en mogelijkheden ziet. Je hebt uitstekende kennis van de retailmarkt en rust niet voor je die goede deal of tender hebt binnengesleept. Een grote mate van zelfstandigheid past bij jouw werkwijze.

Wat biedt de organisatie jou?

Een zelfstandige en verantwoordelijke salesrol waarbij het aantrekken van nieuwe klanten centraal staat. Als dat lukt, krijg je bovendien de kans om een team op te gaan bouwen. Een rol bij een innovatieve, internationale speler met trendy concepten en een breed en kwalitatief hoogstaand assortiment. Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar ervaring met sales en retailklanten
  • Uitstekende onderhandelingsvaardigheden
  • Klant- en servicegericht
  • Strategisch en communicatief ijzersterk
  • Goed in organiseren en plannen
  • Flexibel, ondernemend, zelfstandig

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04