Coca-Cola Europacific Partners

Coca-Cola Europacific Partners

Alleen al in Nederland worden elke dag ruim 7 miljoen drankjes van Coca-Cola geconsumeerd. Deze populaire frisdrankenfabrikant behoeft dus weinig introductie. Coca-Cola produceert, distribueert en verkoopt een breed scala aan (fris)dranken. Bekende merken zijn onder andere Coca-Cola, Fanta, Aquarius, Sprite, Chaudfontaine, Fïnley, Fuze Tea, Fernandes en Monster.

De geschiedenis van het bedrijf begon eind negentiende eeuw in Atlanta, waar apotheker John Syth Pemberton een medicinaal drankje tegen duizelingen en algehele malaise ontwikkelde. Die siroop met plantenextracten vermengde hij met koolzuurhoudend water en verkocht hij voor 5 cent per glas. Het bruine, bubbelende drankje veroverde vervolgens de wereld, maar het recept is nog steeds een zorgvuldig bewaard geheim.

In Europa is Coca-Cola Europacific Partners de grootste onafhankelijke bottelaar. Vanuit hier worden meer dan 600 miljoen consumenten in 29 landen bediend. De organisatie heeft grote duurzaamheidsambities en voelt zich als nummer 1 frisdrankleverancier verantwoordelijk om duurzaam te groeien en te investeren in maatschappelijk verantwoord ondernemen.

In Nederland werken zo’n 800 mensen bij Coca-Cola Europacific Partners waar veel waarde wordt gehecht aan diversiteit/inclusiviteit. Samen groeien, samen winnen is het motto van de organisatie. En daarbij is iedereen welkom, als je maar de drive deelt om te groeien. Coca-Cola wil medewerkers een prettige en veilige werkomgeving bieden, waar mensen het beste in zichzelf naar boven kunnen halen. Het is een professionele en flexibele organisatie waar snel op nieuwe ontwikkelingen wordt ingespeeld en waar winstgevende groei en aandacht voor duurzaamheid hand in hand gaan.

Meer weten over of samenwerken met ons? Onze experts staan je graag te woord

2024 Copyright - People Select - Privacy statement