https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/cloetta/senior-account-manager/
People Select

Senior Account Manager

Senior Account Manager
5-7 jaar
Oosterhout | 09 feb

Wat ga je doen?

De Senior Account Manager is verantwoordelijk voor key account Ahold. In 2018 staan er belangrijke ontwikkelingen op stapel, omdat aan het eind van het jaar een groot schapmoment in de planning staat bij Albert Heijn. Aan jou de taak om minutieuze voorbereidingen te treffen om een blijvende toppositie voor de merken van Cloetta te realiseren. Jij ontwikkelt hiervoor een innovatieve visie. Daarnaast ga je ook meteen aan de slag met het sluiten van een goede jaardeal en te bouwen aan Albert Heijn banners als AH To Go en het AH.nl.

Albert Heijn

Cloetta zoekt een ervaren Account Manager die precies weet hoe bij Ahold gewerkt en gedacht wordt. Het is dus belangrijk dat je er al eerdere saleservaring mee hebt zodat je snel up and running bent en met vertrouwen kunt doorpakken. Jij formuleert zelfstandig een strategie voor jaardeals en stelt moeiteloos accountplannen, promoties en forecast planningen op om de samenwerking met je account verder uit te bouwen. Bij Cloetta neem je intern het voortouw in het marketing en salesteam en durf je de collega’s te challengen en inspireren.

Wat biedt de organisatie jou?

Een voortrekkersrol in een professioneel salesteam en verantwoordelijkheid voor het belangrijke Ahold-account. In deze functie kun je je strategisch ontwikkelen en wordt verwacht dat je je kritisch durft uit te spreken als je kansen en verbeteropties signaleert. Bij Cloetta zien ze graag wat jij in huis hebt en dat kan vertaald worden in doorgroeimogelijkheden in zowel de hoogte als de breedte.

Jouw ervaring

  • Academische opleiding
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in FMCG, waaronder aantoonbaar met Ahold
  • Communicatief en analytisch sterk
  • Stevige, overtuigende en inspirerende persoonlijkheid
  • Sterk in prioriteren en overzicht houden
  • Goede beheersing Nederlands en Engels

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2018 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04