https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/cloetta/
People Select

Cloetta

Munchy moments

Bij Cloetta draait alles om – wat ze zelf noemen – de Munchy Moments in het leven, die momentjes dat je even toe bent aan iets lekkers. Of je nou kiest voor snoep van Red Band, dropjes van Venco, fudge van Lonka, of een frisse mond met Sportlife kauwgom, het komt uit de fabrieken van Cloetta. Met hun zoetwaren, chocolade, pastilles en kauwgom willen ze een glimlach op je gezicht toveren.

 

Suikerwaren

Dat suikerwaren een mooie business zijn hebben de Zwitserse broers Bernard, Christoffer and Nutin Cloëtta al door in 1862. Zij beginnen dan in Kopenhagen met het maken en verkopen van chocolade en zoetwaren. Vandaaruit bouwen ze hun imperium langzaam uit over Scandinavië dankzij overnames en nieuwe creaties. Hun producten worden inmiddels in meer dan 50 landen wereldwijd verkocht. Om al die heerlijkheden te maken hebben ze 13 fabrieken in zes landen. In Nederland weet het bedrijf in 2012 via de fusie met LEAF Nederland bekende Nederlandse merken als Sportlife, Xylifresh, Red Band, Venco en KING in handen te krijgen. In 2015 zijn Lonka en the Jelly Bean Factory daar aan toegevoegd.

 

Pionieren

Vanuit Oosterhout bedient het eigentijdse Cloetta als marktleider in vele categorieën de Nederlandse markt met een breed portfolio. Toch wordt er ook nog steeds volop gepionierd om steeds op het goede moment nieuwe zoete versnaperingen aan te bieden. Hun agenda is daarom bijna net zo flexibel als de kauwgom die ze maken en sterk gericht op groei en innovatie. Dit maakt hen tot een gewaardeerde handelspartner in zowel food, drug, als out of home.

 

Trots

Bij Cloetta werken ze met Focus, Passie, Teamplay, en Trots. Met die waarden zorgen ze er in een open sfeer voor dat hun marktpositie steeds steviger wordt. Omdat de lijnen vrij kort zijn kun je als medewerker snel zien hoe je eigen ideeën uitgewerkt worden en een echte impact leveren op de business. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, leert on the job en in teamverband veel, ook van elkaar, en werkt vooral met veel plezier in je werk!

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04