https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/chanel/trade-marketing-client-experience-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Trade Marketing & Client Experience Manager

5-7 jaar
Amsterdam/Brussel | 27 dec

Wat ga je doen?

De Trade Marketing & Client Experience Manager zorgt voor unieke en inspirerende klantervaringen voor de Chanel Shop-in-Shops en counters Fragrance & Beauty in de Benelux. Je ontwikkelt de Trade Marketing visie en strategie voor alle shops en counters, die aansluit bij de overall merkvisie en positionering van Chanel. Grote zichtbaarheid van het merk in retail is een belangrijk doel. Met inzet van de juiste activaties en tools zorg je daarmee voor klantbinding en groei.

Customer experience
Chanel zoekt een top marketeer met bewezen successen die creatieve concepten bedenkt voor de Benelux-markt en de customer experience bij Chanel naar een hoger plan tilt. Daarvoor gebruik je aansprekende en vooruitstrevende visual merchandising en trade marketing activaties. Je werkt een op een samen met de managers op de winkelvloer. Jij denkt strategisch en bent een uitstekende onderhandelaar die vernieuwing zoekt en zowel intern en extern challenget.

Wat biedt de organisatie jou?

Chanel is een bijzonder huis met een sterke positionering. De mensen zijn doelgericht en tegelijk gericht op samenwerking. De internationale context en de vele nationaliteiten maken het werken bij Chanel extra boeiend. Een wisselende werkplek: je standplaats is Amsterdam, maar je bent minstens 2 dagen per week op het kantoor in Brussel en bezoekt alle vestigingen in de Benelux.

Jouw ervaring

  • 5-7 jaar relevante marketingervaring in Retail en/of bij een sterk premium brand
  • Sterke klant- en salesgerichtheid en uitstekende organisatieskills
  • Affiniteit met luxe producten en een passie voor geuren en beauty
  • Communicatief overtuigend en daadkrachtig
  • Autonoom, energiek en creatief
  • Bereid rond 50% van de tijd te reizen binnen Nederland en de Benelux
  • Vloeiend Nederlands en Engels, je Frans is vloeiend of goed

 

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04