https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/campofrio-food-group-benelux/business-development-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Business Development Manager

5+ jaar
Wijhe | 24 jul

Wat ga je doen?

Denk jij van nature disruptief en weet je voor ideeën ook inzichtelijke business modellen te creëren? Barst jij van de baanbrekende concepten om de foodsector echt serieus te innoveren? Als Business Development Manager bij Campofrio Food Group Benelux is precies dát je core business en verantwoordelijkheid. Jij verkent constant de hele foodmarkt, gaat zoek naar nieuwe inspiratie en kansen en kristalliseert ideeën uit tot concrete concepten waarvoor je zelfstandig alles regelt: van het opgeborrelde idee tot het outsourcen van de productie en de kanalen waar je het verkoopt. Dat concept kan een product zijn, maar ook een verpakking, technologie of business model. Jij laat je daarbij nooit afleiden door categoriegrenzen en kan er tegen als het gros van de plannen uiteindelijk in de prullenbak belandt. Want: jij bent eigenlijk de Chief Failure Officer; het is jouw taak om geregeld te falen. Dat hoort bij dit pionierswerk.

Campofrio Food Group Benelux zoekt een creatieve en competitieve Business Development Manager met een achtergrond in food en een breed netwerk bij foodproducenten, machineleveranciers en de verpakkingsindustrie. Jij kunt partnerships bouwen waarbij je niet alleen organisaties en mensen verbindt. Jij realiseert via externe partners producten die zonder jou waarschijnlijk niet snel gemaakt zouden worden. Dankzij scherpe salesinstincten en marktkennis lukt het om tot innovaties te komen die de markt een nieuwe dimensie geven. Bij succes kan jouw product of concept in heel Europa geïntroduceerd worden. Je bent overtuigend en daadkrachtig en hebt een super creatief brein. Logischerwijs ben je in deze gloednieuwe rol veel onderweg.


Wat biedt de organisatie jou?

Een pioniersrol in innovatie waarbij je disruptieve concepten bedenkt en weet te realiseren dankzij uitstekende sales know how. Een vrije en autonome rol voorbij product-, kanaal-, en categoriegrenzen, die je de kans geeft serieuze en pure vernieuwing in food te brengen.


Jouw ervaring

  • Minimaal 5 jaar relevante ervaring en een breed netwerk in food
  • Creatieve, out-of-the-box-geest die ervaring heeft met concepten realiseren
  • Commercieel, ondernemend, gedreven
  • Goede salesinstincten en -know how, ervaring met aangaan partnerships
  • Excellente netwerker en verbinder,
  • Pragmatisch, overtuigend, daadkrachtig

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04