https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/campofrio-food-group-benelux/
People Select

Campofrio Food Group Benelux

Alledaagse momenten bijzonder maken met vakmanschap en natuurlijke en echte producten. Dat is waar Campofrio Food Group Benelux voor staat. Deze innovatieve vleesverwerker startte al sinds 1858, toen Johannes Stegeman een slagerij begon in Deventer.  Met een ontembare passie en liefde voor vlees bereidde hij vleeswaren en worsten. Inmiddels is Stegeman onderdeel van de Campofrio Food Group, een van de vijf grootste vleesverwerkers ter wereld met merken als Stegeman, Aoste en Marcassou. Daarboven zit de Mexicaanse voedselproducent- en –distributeur Sigma.

Campofrio Food Group Benelux is een dynamisch bedrijf waar elke dag hard gewerkt wordt om de producten nog lekkerder te maken. Daarvoor experimenteren ze volop met nieuwe ingrediënten, gaartijden en spelen ze in op de brede trend om minder vlees te consumeren. In 2025 wil het bedrijf 50 procent minder vlees verwerken in het productportfolio. Ook streven ze naar 0 procent afval en 100 procent transparantie over alles wat ze doen. Met een eigen zonnepark en actieve vermindering van de CO2-uitstoot ligt de verduurzamingslat hoog.

Innovatieve producten krijgen veel focus en die vernieuwingsdrang is in 2018 bekroond met een Purpose Award voor CEO Remco Kok. Het bedrijf zet bovendien ook volop in op onderzoek naar innovaties buiten de eigen categorieën. Als grote private label leverancier met een onstilbare drive om op kansen in te spelen zijn er mogelijkheden te over.

Bij Campofrio Food Group Benelux werken circa 1.100 medewerkers. Ze hebben vijf fabrieken in België (Amando, Dacor, Cornby, Imperial en Champlon) en de nieuwe fabriek in Wijhe. De talenten en passie van de medewerkers staan aan de basis voor de kwaliteitsproducten en innovaties. Duurzaamheid is een belangrijke waarde in het bedrijf, waar rekening wordt gehouden met mens, dier en omgeving.

 

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04