https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/cérélia-netherlands/junior-account-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Junior Account Manager

0-1 jaar
Sliedrecht | 01 sep

Uitdaging

Brede analytische accountmanagementtrol met veel verantwoordelijkheden en ruimte om te groeien.

De functie

In deze dynamische functie maak je deel uit van een ambitieus, klein team met als doel een positieve, strategische samenwerking met de retail-partners van De Bioderij in Nederland. Samen met de marketing afdeling ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de categorie in de Nederlandse markt. Als leverancier van Merk en Private Label producten biedt de positie van De Bioderij in de markt veel kansen. Verdere groei van de categorie en het uitbouwen van de positie als category leader zijn dan ook je belangrijkste doelen.

Je bent verantwoordelijk voor het beheren en uitbouwen van bestaande relaties met retailers in onze thuismarkt Nederland. Cijfers zijn in deze samenwerking zeer belangrijk waardoor je je veel bezig zult houden met promotie-analyses en marktdata-rapportages (AC Nielsen). Je vergaart kennis uit de data met als doel de categorie te laten groeien en de relatie met de klant als categorie-expert uit te bouwen. Ook krijg je projectmatige opdrachten en werk je mee aan presentaties voor klanten. Dit alles met als doel zo snel mogelijk je eigen klantenpakket op te bouwen binnen de Nederlandse retail. Daarbij ben je verantwoordelijk voor het assortiment bij de klant, inclusief alle bijbehorende (commerciële) afspraken; Je hebt een proactieve rol inzake assortimentssamenstelling en assortiment-optimalisatie van de diverse accounts, waarbij je commerciële en productie belangen tegen elkaar afweegt; Je signaleert wensen en eisen van klanten op basis waarvan je optimaal adviseert en realiseert; Je anticipeert op marktontwikkelingen om dit te vertalen naar concepten binnen de categorie.

De kandidaat

Voor deze rol is een academische achtergrond vereist, bij voorkeur in een commerciële richting. Je hebt relevante ervaring (stage) en affiniteit met de FMCG retail/food branche. Idealiter ben je naast je studie actief geweest in bijbanen, besturen en/of vrijwilligerswerk en heb je tijdens je studie buitenland ervaring opgedaan. Je hebt een nuchtere, klantgerichte instelling en sterk ontwikkelde communicatieve vaardigheden. De Bioderij is een dynamisch bedrijf waar snel kunnen schakelen een must is. Je bent analytisch zeer sterk en initiatief nemen is voor jou een vanzelfsprekendheid. Daarbij ben je besluitvaardig en stel je gemakkelijk prioriteiten. Je wilt graag winnen, gaat voor het beste resultaat en bent gedreven, ook beschik je over goede onderhandelingsvaardigheden. Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is een must, beheersing van de Franse taal is een pré.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04