https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/cérélia-netherlands/
People Select

Cérélia Netherlands

"Iedere klant is uniek"

Bij Cérélia draait alles om taart- en pizzadeeg, pannenkoeken en koekjes. Producten die zorgen voor blije momenten en gezichten bij de maaltijd, of als tussendoortje. Ze houden er van smaken en recepten die eerlijk en simpel zijn en zoveel mogelijk lijken op zelfgemaakte gerechten. Geïnspireerd door al dat lekkere eten biedt deze producent een breed scala aan koelvers blader-, taart- en pizzadeeg, kant-en-klare pannenkoeken en poffertjes. Producten die overal ter wereld worden afgestemd op de lokale smaak, cultuur en tradities.

Cérélia heeft elf fabrieken, exporteert naar 50 landen wereldwijd en heeft verkoopkantoren in Nederland, Frankrijk, België, Italië, Spanje, het Verenigd Koninkrijk, Maleisië, Canada en de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor staat in Frankrijk. Met meer dan 300 klanten wordt langdurig samengewerkt in hechte partnerships. Europa, Azië en Noord-Amerika zijn op dit moment de belangrijkste regio’s, waarbij steeds meer landen veroverd worden. Het merendeel van de omzet komt uit Private Label. Deze groeikoers zet zich voort dankzij de kansen in zowel foodservice als retail en co-manufacturing.

De organisatie zet zich actief in om maatschappelijk betrokken te zijn. Ze maken zich hard voor een halvering van hun uitstoot van broeikasgassen in 2022, onder meer door dichterbij hun afzetmarkten te gaan produceren. Tel daar het gebruik van groene elektriciteit, afvalrecycling en recyclebare verpakkingen en het financieren van maatschappelijke en sociale projecten bij op en het is duidelijk dat deze missie heel serieus genomen wordt.

Wereldwijd heeft de organisatie circa 2.500 medewerkers, waarvan er circa 400 in Nederland werken. Kernwaarden op het commerciële kantoor in Sliedrecht zijn ondernemerschap, commitment en teamgevoel. De sfeer is er open en no-nonsense. De lijnen zijn er kort en de organisatie biedt volop ruimte om initiatieven te nemen en eigen plannen uit te voeren om groei te verzilveren.

 

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04