https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bouter-group/shopper-innovation-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Shopper & Innovation Manager

7-10 jaar
Almere/ Culemborg | 02 aug

Wat ga je doen?

Als Shopper & Innovation Manager zorg je - samen met je team - voor slimme innovaties en succesvolle concepten voor Albert Heijn. Daarnaast voorzie je de Category Manager van Ahold van concepten en ideeën rond navigatie en inspiratie in het schap. Ook het organiseren van aansprekende interne en consumentgerichte evenementen en het initiëren van marktonderzoek hoort bij de taken. Zo kom je samen tot een toekomstbestendige innovatieve koers voor een breed productportfolio van kaas en borrelgemak. De Shopper & Innovation Manager heeft 5 direct reports. Je werkt ongeveer 60% vanuit Almere en 40% vanuit Culemborg. De koers uitzetten, prioriteiten stellen en overzicht houden zijn hierbij belangrijk.

Stakeholders

Bouter Group zoekt een proactieve, stevige Marketing & Innovation Manager die ijzersterk is in conceptmatig denken en stakeholdermanagement. Jij hebt bovendien de juiste ervaring om proactief in te spelen op shopper- en consumer-ontwikkelingen. Behalve servicegericht ben je ook een kritische challenger voor je klant. Je inspireert door de juiste vragen te stellen en oplossingen aan te dragen. Voor het kaas portfolio investeert je team in behoud, groei en professionalisering. Voor wat betreft het snel groeiende borrelgemak neem jij de rol van Innovation Lead op je. Samen met de verantwoordelijke Commercieel Managers (Banner Leads) kijk je naar de kansen en mogelijkheden voor de verschillende klanten, daarnaast ben je sparringspartner binnen je eigen vakgebied voor Albert Heijn & Delhaize.  Jij haalt voldoening uit teamsuccessen en bent een uitstekende teamspeler.

Bij Bouter wordt projectmatig gewerkt in multidisciplinaire scrum meetings. Een can-do mentaliteit en overtuigingskracht zijn cruciaal in deze rol.

 

Wat biedt de organisatie jou?

Een gevarieerde en innovatie gedreven rol waarbij je nauw samenwerkt met Ahold Delhaize en focust op samenwerkingssuccessen in het uitdagende retaillandschap. Een breed portfolio aan producten voor zowel een volwassen markt als een dynamische groeimarkt, waarin nog veel kansen liggen. Interne doorgroeimogelijkheden zijn er binnen Bouter Group of moederbedrijf Royal A-ware.

 

Jouw ervaring

  • 7-10 jaar marketing ervaring, bij voorkeur met innovatie component. Vers ervaring is een plus
  • Conceptmatig sterk en goed gevoel voor shopper en consumer marketing
  • Leidinggevende ervaring
  • Uitstekende projectmanagement skills en helikopter view
  • Communicatieve en flexibele teamspeler
© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04