https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bouter-group/ketenspecialist-buitenlandse-kaas/
People Select
Vacature ingevuld

Ketenspecialist Buitenlandse Kaas

5+ jaar
Culemborg | 06 jan

Uitdaging

Realiseren van een optimale klanttevredenheid van Albert Heijn op het gebied van buitenlandse kaas.

Over Bouter Group

Resultaatgerichte, ondernemende cultuur met een ambitie: uitgroeien tot de meest gewaardeerde ketenpartner in de food en agri business in Europa. Binnen Royal A-ware is Bouter Group dé dedicated partner voor Albert Heijn en gericht op de verwerking van Hollandse en buitenlandse kazen. De organisatie is voortdurend bezig met innovaties en verbeteringen om dienstverlening van de hoogste kwaliteit te leveren. Het hoofdkantoor van de kaasbusiness bevindt zich in Culemborg. Daarnaast zijn er kantoren en distributiecentra verspreid over het land.

De functie            

Als Ketenspecialist Bouter Group ben je verantwoordelijk voor het formuleren van het inkoopbeleid van de buitenlandse kazen en het realiseren van een optimale beschikbaarheid van grondstoffen, verpakkingsmaterialen en hulpstoffen. In nauwe samenwerking met Albert Heijn realiseer je de kaascategorie doelstellingen. Met jouw gedegen kaaskennis en uitgebreid leveranciersnetwerk geef je de beste adviezen, maar neem je ook autonoom beslissingen. Je bezoekt regelmatig leveranciers, beurzen en winkels in andere Europese landen, met name Frankrijk. Je hebt een hands-on mentaliteit, bent sterk in het onderhouden van relaties met leveranciers en zet je vol in voor projecten ten behoeve van de ontwikkeling van de productcategorie buitenlandse kaas. Je standplaats is Culemborg.

De kandidaat     

Jij gaat voor een optimale inrichting van de hele keten, van leverancier tot in het schap bij Albert Heijn. Je weet alles van buitenlandse kaas en zet deze kennis graag in om de kaascategorie bij Albert Heijn te laten groeien. Je bent communicatief en sociaal vaardig en staat stevig in je schoenen. Daarnaast bouw je relaties en netwerken op en onderhoud je deze op een constructieve manier. Je beheerst bij voorkeur de Franse taal, zodat je nog gemakkelijker schakelt met de belangrijke Franse leveranciers. Je hebt HBO werk- en denkniveau.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04