https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bouter-group/controller/
People Select

Controller

Controller
3+ jaar
Almere | 01 apr

Wat ga je doen?

Als Controller bij Bouter Group ben je financieel verantwoordelijk voor één van de productieplants, de plant in Almere. Op de locatie Almere worden de overheerlijke tapas producten gemaakt en verpakt. In deze afwisselende allround rol houd jij je - naast financial control - ook volop bezig met zowel business control als plant control. Jij optimaliseert processen voor extra kostenefficiëntie en maakt kostprijscalculaties. Ook verzorg je financiële rapportages, forecasts en de budgetcyclus vormen een belangrijk onderdeel van de rol. De Controller adviseert en spart geregeld met de business over mogelijke verbeteringen en investeringen en maakt analyses en insights. De AO-IC optimalisatie is eveneens onderdeel van het takenpakket.

Bouter Group zoekt een resultaatgerichte, flexibele Controller, waarbij ervaring in een productieomgeving een pré is, liefst in food. Iemand die graag verantwoordelijk is voor het analyseren en optimaliseren van alle financiële processen in de keten: van productie tot winkelvloer. Sterke analytische en communicatieve vaardigheden zijn een must in deze rol. Jij houdt van toekomstgericht handelen en bent hands-on betrokken bij de business. Je rapporteert aan een ervaren Senior Controller, die afwisselend op de locaties in Culemborg en Almere werkt. Het accountingteam is centraal belegd in Culemborg. Je kunt goed zelfstandig opereren.

Wat biedt de organisatie jou?

Een allround rol als Controller waarbij je het ‘financieel geweten’ bent voor één van de productieplants. Je werkt bij een informeel en snelgroeiend, dynamisch bedrijf en hebt contacten op verschillende locaties. De organisatie biedt interessante mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en intern doorgroeien binnen Bouter Group of moederbedrijf Royal A-ware.

Jouw ervaring

  • 3 tot 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
  • Ervaring in een productieomgeving is een pré, liefst in food
  • Uitstekende kennis van Excel en Powerpoint, kennis van ERP software is een plus
  • Resultaatgericht, analytisch sterk, hands-on, flexibel
  • Communicatief sterk, ambitieus, teamspeler
  • Afgeronde opleiding (HBO of WO) in een relevante studierichting (zoals Bedrijfskunde, Finance & Control of Bedrijfseconomie)

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04