https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bouter-group/category-analist/
People Select
Vacature ingevuld

Category Analist

4+ jaar
Culemborg | 09 okt

Uitdaging

Vanuit data-analyse til je de categorie Borrelgemak naar een hoger plan bij groeiende versspeler.

De functie

Als Category Analist ben jij dé onbetwiste expert en gewaardeerde gesprekspartner voor alles rond de categorie Borrelgemak. Je geeft advies over nieuwe productconcepten, schapinrichting, concurrentie en shopper ontwikkelingen. Uit de analyses die jij maakt, signaleer je kansen voor categorieontwikkeling. De focus daarbij ligt op de interne informatievoorziening. Verder ben je sparringpartner voor de Category Manager van Albert Heijn. Borrelgemak heeft enorm groeipotentieel en die weet jij feilloos uit de data te distilleren.

Analyses

Jij gaat graag de diepte in met de data en analysetools die beschikbaar zijn en weet daar nuttige insights uit te halen. Die rapporteer je intern aan het Management Team en extern tijdens multidisciplinaire overleggen aan Albert Heijn, waardoor jij een stevig aandeel hebt in het omhoog stuwen van de categorie. Vers-ervaring is essentieel om categorie-kansen optimaal te kunnen benutten. Je weet beschikbare data goed te vertalen naar concrete ideeën en verbeteringen. Daarbij ben je dienstbaar aan de wensen van Albert Heijn en heb je een flexibele houding. Sterke communicatieve vaardigheden en rapportage-skills zijn onmisbaar.

Creatief

De functie van Category Analist is een brede functie waarin analyse, creativiteit en klantcontant samenkomen. Jij bent van nature ondernemend en staat stevig in je schoenen. Je past goed in een dynamische organisatie die volop groeit en beweegt daarin flexibel mee. Bouter Group zoekt een gedreven analytische kei die die ook oog heeft voor ontwikkelingen buiten de eigen discipline. Je draagt graag een steentje bij aan projecten en bent een teamspeler.

De kandidaat

Je hebt relevante werkervaring als Category of Business Analist. Ervaring met trade marketing, category management en klantcontact is een pre. Vers-ervaring is eveneens een pré. Affiniteit met IT-systemen zoals Microsoft Office, uitgebreide ervaring met Excel, IRI Plussuite en EYC Aspects/CMS is een plus. HBO/WO-denkniveau. Je werkt vanuit locatie Culemborg maar bent bereid +/- 1 dag per week vanuit de locatie in Almere te werken.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04