https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/boost/senior-account-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Senior Account Manager

5+ jaar
Nieuwkuijk | 17 aug

Uitdaging

Pionieren om nieuwe klanten aan te trekken voor internationale shopper marketing expert.

Over Boost Group

Bij Boost weten ze alles van shoppers. Met honderden acties per week slaan de ‘Boosters’ - zo noemen de medewerkers zichzelf - in alle hoeken en gaten van het land toe met hun creatieve activatie-concepten en salestools. Want dat is hun missie én hun grote passie: activate shoppers to elevate sales. Het internationale marketingbureau wil graag de nummer één in Europa worden als het gaat om innovatieve marketing- en sales services. Daarvoor lopen ze graag net een beetje harder dan de rest. Met prikkelende Shopper Marketing, Collectibles’ Promotions en Loyaliteitsprogramma’s weet het bureau shoppers te verleiden tot aankopen en loyale klanten te creëren. Boost werkt veel voor A-merken in de FMCG en (food)retailers en bedenkt ook marketingoplossingen voor onder andere doe-het-zelf- en elektronicaketens, farmaceutische bedrijven, petrol, mediabureaus, telecom- en energiebedrijven. Het heeft kantoren in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en China en levert diensten in 15 landen. Boosters geloven heilig in de kracht van creatief teamwork, innovatief ondernemerschap en een transparante executie.


De functie

Ben jij de nieuwe Booster die actief op jacht gaat naar nieuwe klanten in retail en de FMCG? Als Senior Account Manager bind je klanten en wijs je hen op trendy en passende promotiemogelijkheden en activaties om toegevoegde waarde te creëren. Jij houdt in al je vezels van het jagen op nieuwe klanten en weet met je natuurlijke charme snel waardevolle contacten te leggen en lange termijn relaties aan te gaan. Je bent dankzij je ruime saleservaring een stevige en overtuigende gesprekspartner die creatief meedenkt en concepten overtuigend verkoopt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de relatie met een aantal bestaande klanten. Als echte Booster zit het activeren van shoppers in je bloed en weet je precies welke salestools het best werken. Je bent innovatief in het meedenken met potentiële en bestaande klanten over activatie en promotiecampagnes. Of het nou gaat om instore activatie, outstore promotie, sampling, productdemonstraties, een nieuwe verzamelrage of spaarprogramma, jij bent van alle markten thuis en weet altijd de juiste optie voor het voetlicht te brengen.

 
De kandidaat

Jij hebt minstens vijf jaar relevante werkervaring in sales met een stevige achtergrond in de FMCG of aan bureauzijde. Je bent minimaal HBO opgeleid.

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04