https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/boost/
People Select

Boost

Activating shoppers

Bij Boost weten ze alles van shoppers. Met honderden acties per week slaan de ‘Boosters’ - zo noemen de medewerkers zichzelf - in alle hoeken en gaten van het land toe met hun creatieve activatie-concepten en salestools. Want dat is hun missie én hun grote passie: activate shoppers to elevate sales.

Verleiders

Het internationale marketingbureau wil graag de nummer één in Europa worden als het gaat om innovatieve marketing- en sales services. Daarvoor lopen ze graag net een beetje harder dan de rest en bedenken ze steeds innovatieve manieren om aan de wensen van de klant te voldoen. Met prikkelende Shopper Marketing, Collectibles’ Promotions en Loyaliteitsprogramma’s weet het bureau shoppers te verleiden tot aankopen en loyale klanten te creëren. Via dochteronderneming xsmart heeft het bureau ook in-house expertise op het gebied van Mobile Marketing. Die tomeloze ambitie werkt trouwens goed, want het is ze al gelukt om de hoogste klanttevredenheid te krijgen.

Divers

De klantenlijst van Boost is zeer divers: ze werken veel voor A-merken in de FMCG en retailers. De nieuwe spaaractie Proefjeslab van Emté komt bijvoorbeeld uit het creatieve brein van het bureau vandaan. In juni wonnen Carrefour (Frankrijk en Spanje) en COOP (Zwitserland) nog Londen Loyalty Awards dankzij de campagnes van Boost. Maar met net zoveel plezier bedenken ze marketingoplossingen voor onder andere doe-het-zelf- en elektronicaketens, farmaceutische bedrijven, petrol, mediabureaus, telecom- en energiebedrijven. Boost heeft kantoren in Nederland, België, Duitsland, Zwitserland en China en levert diensten in 15 landen aan meer dan 150 verschillende A-merken en retailers.

 

Boosters

Boost heeft ruim 260 fulltime medewerkers op haar kantoren en beschikt over meer dan 2.600 field professionals. Die Boosters zijn veelal ondernemende marketeers die alles op alles zetten om merken én shoppers te overtuigen. Ze geloven heilig in de kracht van creatief teamwork, innovatief ondernemerschap en een transparante executie. Boosters werken met een no-nonsense aanpak, zijn resultaatgericht en hebben de ambitie om verder te gaan dan anderen.

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04