https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bolton-group/national-account-manager/
People Select

National Account Manager

National Account Manager
4+ jaar
Utrecht | 06 nov

Wat ga je doen?

Als National Account Manager ben je verantwoordelijk voor het bouwen en verstevigen van de relatie met je klanten. Bolton Nederland wil samen met klanten bouwen aan de merken en de ontwikkeling van de categorieën. Jij zorgt voor een nieuwe impuls in de relatie met je key accounts en weet hen ervan te overtuigen om een zo breed mogelijke productrange van Bolton Group in de schappen te zetten in de verschillende categorieën. Ook schakel je op hoofdkantoorniveau over de business.

Bolton Nederland is op dit moment actief in personal care (Chilly en Soapy), homecare (Dubro) en food (Rio Mare) en is een challenger in de markt met behoorlijk wat concurrentie. Een uitdagende taak dus voor de Account Manager. Jij hebt een sales drive en brengt creatieve ideeën en plannen mee om een nieuwe, frisse impuls te geven aan je accounts. Je handelt vanuit je ondernemersgeest en signaleert overal kansen en mogelijkheden. Daar ga je proactief mee aan de slag om te zorgen voor gestage groei. Je hebt een sterke focus op de klant en bent een stevige onderhandelaar.

Wat biedt de organisatie jou?

Een zelfstandige salesrol waarbij je mogelijkheden voor new business kunt benutten. Bolton gaat op termijn meer merken uit het internationale portfolio op de Nederlandse markt brengen. Bij Bolton Group wordt cijfermatig en gestructureerd gewerkt. Jij hebt die werkwijze van nature en kunt daarom de vrijheid die je krijgt om je werk te doen maximaal benutten. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de Country Manager. Als het bedrijf groeit zijn er doorgroeikansen.

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar saleservaring
  • Analytisch
  • Communicatief sterk
  • Ervaring in sales in de FMCG is een pre

Solliciteer op deze functie

Upload hier je gegevens en solliciteer.

© 2018 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04