https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bolton-group/brand-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Brand Manager

4+ jaar
Utrecht | 04 feb

Wat ga je doen?

Als Brand Manager ben je zelfstandig verantwoordelijk voor de merken Dubro en Rio Mare met volledige ATL en BTL support. Je definieert de lokale marketingstrategie in lijn met de internationale strategie en je voert deze vervolgens uit. Hiervoor beheer je de P&L van jouw merken, waarin je strategisch tot minimaal drie jaar vooruit kijkt. Jij bent de drijvende kracht achter de merken, signaleert kansen, analyseert en coƶrdineert deze, je bedenkt creatieve en vernieuwende oplossingen voor het merk. Aan de hand van Nielsen data ontwikkel je op analytische en commerciƫle wijze een visie voor de categorie.

Bolton Nederland zoekt een commercieel ingestelde marketeer. Voor jouw merken word je verantwoordelijk voor de inzet van de ATL en BTL middelen, waarbij je een sterke focus hebt op het resultaat versus budget. De cultuur van Bolton wordt gekenmerkt door ondernemerschap, een proactieve houding en het actief nemen van initiatieven. Je bent in contact met de (media)bureaus en challenged hen. De Brand Manager werkt nauw samen met andere interne afdelingen (lokaal en internationaal). Hierin communiceer je op een effectieve en open manier om je plannen te realiseren.

Wat biedt de organisatie jou?

De kans om jezelf verder te ontwikkelen in een business gefocuste marketing rol waarin je de volledige verantwoordelijkheid draagt (ATL / BTL / marktanalyses). Een mooie marketingfunctie bij een professionele ondernemende internationale A-merk organisatie. Een plek in een compacte organisatie met korte lijnen en een hecht team.

Jouw ervaring

  • Minimaal 4 jaar relevante werkervaring in marketing, trade marketing en/of category management binnen FMCG of Retail
  • HBO / academische opleiding
  • Beheersing van Nielsen Nitro
  • Analytisch sterk
  • Ondernemend, zelfstandig, proactief en creatief
  • Uitstekende beheersing Nederlands en Engels

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04