Bolton Group

Bolton Group

Bolton Group is een groeiende, internationale organisatie met een indrukwekkend portfolio van prestigieuze merken. Ze zijn actief in voeding, huishoudelijke en schoonmaakproducten, persoonlijke verzorging, cosmetica en lijm. Het hoofdkantoor is gevestigd in Milaan. Bolton Group fabriceert meer dan vijftig productgroepen en is actief in ruim 125 landen. De organisatie zoekt continu naar kansen om verder te groeien en nieuwe merken te verwerven.

Met Rio Mare is Bolton in Europa marktleider in visconserven. De productlijn van Rio Mare is de laatste jaren enorm geïnnoveerd en uitgebreid en biedt extra groeikansen. In huishoudelijke en persoonlijke verzorgingsproducten heeft Bolton in meerdere landen – en dan met name in het thuisland Italië – een leidende positie. Het constant leveren van kwaliteitsproducten is hun missie. In Nederland is Bolton bekend van mooie A-merken als Dubro, Rio Mare, Chilly en Soapy.

Innovatie

Innovatie is een belangrijke pijler van Bolton’s beleid. De afdeling Research & Development zorgt steeds voor state of the art vernieuwing en levert altijd producten van hoge kwaliteit, die veilig en makkelijk in het gebruik zijn. Duurzaamheid en het milieu worden in het productieproces scherp in de gaten gehouden. Op dit gebied loopt de organisatie ver voor op de wettelijke eisen die aan veiligheid en het milieu gesteld worden.

Ondernemend

Het Nederlandse hoofdkantoor is begin 2017 verhuisd naar een geheel nieuw en open kantoorpand in Utrecht, vlakbij de A12. De organisatie in Nederland heeft korte lijnen met het hoofdkantoor in Italië waardoor er snel geschakeld kan worden en het ondernemende karakter behouden blijft. Bolton is een organisatie waar ondernemersgeest gewaardeerd wordt en waar met passie wordt gewerkt aan het realiseren van een productportfolio met A-merken en de beste positie in de huidige consumer markt. Ambitie en resultaatgerichtheid zijn er belangrijk, maar Bolton is ook ‘fact driven’ en nuchter.

Meer weten over of samenwerken met ons? Onze experts staan je graag te woord

2024 Copyright - People Select - Privacy statement