https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bolton-adhesives/
People Select

Bolton Adhesives

Alles met lijm

Van papier en karton tot leer, textiel en hout. Van beton en porselein tot metaal en plastic. Alles kan gelijmd worden met de producten van Bolton Adhesives. Het brede assortiment van de lijmspecialisten wordt niet voor niets in meer dan 125 landen wereldwijd verkocht. Of het nou gaat om het betere plakwerk thuis, op kantoor of school of om het maken van sterke constructies in de bouw, bij Bolton Adhesives is voor alles een oplossing bedacht.

 

Lijm

Bolton Adhesives is onderdeel van de Bolton Group, actief in voeding, huishoudelijke en schoonmaakproducten, persoonlijke verzorging, cosmetica en lijm. Bekende merken van Bolton Adhesives zijn UHU (o.a. plakstiften en alleslijm), Bison (o.a. Bison Kit en Montagekit) en Griffon (o.a. pvc lijm). De producten zijn te koop van de supermarkt tot de bouwmarkt en gespecialiseerde outlets. Op het gebied van houtlijm heeft het bedrijf dankzij nieuwe technologieën een ‘next generation’ lijm ontwikkeld waarmee ze de wereld willen gaan veroveren.


State of the art

Innovatie is een belangrijke pijler van Bolton’s beleid. De afdeling Research & Development zorgt steeds voor state of the art vernieuwing en levert altijd producten van hoge kwaliteit, die veilig en makkelijk in het gebruik zijn. Duurzaamheid en het milieu worden in het productieproces scherp in de gaten gehouden. Op dit gebied loopt de organisatie ver voor op de wettelijke eisen die aan veiligheid en het milieu gesteld worden.


Lokale initiatieven

Het hoofdkantoor van Bolton Adhesives zit in Rotterdam en is een matrixorganisatie met veel ruimte voor lokale initiatieven. De productiefaciliteit zit in Goes en ook in het Duitse Bühl zit een belangrijke productielocatie. Daarnaast zijn er verkoopkantoren in o.a. Parijs, Madrid, Lissabon, Athene en Dubai, waar continue mee geschakeld wordt. Op het hoofdkantoor in Rotterdam werken flexibele en creatieve mensen die toegewijd en enthousiast werken aan het leveren van service en kwaliteit. Deze specialisten zijn trots op hun bedrijf en dragen dat graag uit.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04