https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bolsius/senior-product-manager/
People Select
Vacature ingevuld

Senior Product Manager

5+ jaar
Schijndel | 12 mrt

Wat ga je doen?

De Senior Product Manager ontwikkelt producten en marktgerichte concepten voor de branded Deco categorie van Bolsius. Dit assortiment bestaat uit onder meer theelichten, rustiekkaarsen, maar ook uit accessoires en de professional kaarsen. Jij neemt dit portfolio onder je hoede en breidt het verder uit met innovaties. Je werkt consumentgericht en ontwikkelt nieuwe producten op basis van de laatste trends, insights en onderzoek. Intern ben jij dé productspecialist en challenger van jouw assortiment.

Productontwikkeling
Bolsius zoekt een stevige marketeer met ruime ervaring in productontwikkeling, die stevig staat voor zijn/haar concepten en die volhardend en flexibel is. Door uitstekende contacten met alle stakeholders zorg jij voor perfecte nieuwe producten die toegevoegde waarde opleveren. Je werkt hiervoor in projectgroepen en hebt veel contact met R&D, de productieafdelingen, maar ook met de Brand en Project Manager. Aan jou de taak om te zorgen dat het totaalplaatje van het concept gerealiseerd wordt zoals je bedacht hebt. Je vindt het leuk om markt- en concurrentieanalyses te maken en gebruikt die om een visie te ontwikkelen op je categorie.

Wat biedt de organisatie jou?

Een marketingfunctie met veel (inter)nationale stakeholders en focus op product- en conceptontwikkeling. Doorgroeimogelijkheden naar een rol als Product Group Manager of een zijwaartse stap naar bijvoorbeeld Brand Management, Trade Marketing, Sales of het Global team. Twee tot drie reizen per jaar om productielocaties, leveranciers, klanten en beurzen te bezoeken.

De ideale kandidaat:

  • Beschikt over minimaal 5 jaar ervaring, waarvan minimaal 3 jaar marketing met productontwikkeling
  • Achtergrond in FMCG of Durables, liefst in een internationale omgeving
  • Communicatief sterk
  • Ondernemend, commercieel, flexibel, open  
  • Vloeiend in Nederland en Engels
  • Uitstekend in stakeholdermanagement en stevige persoonlijkheid

 

 

Meer informatie? Vragen? Neem contact op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04