https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/boboli/
People Select

Boboli

De ambachtelijke broodmakers van Boboli zijn toonaangevend in (Mediterraanse) broodspecialiteiten. In hun gloednieuwe, state of the art bakkerij werken ze met ambachtelijke processen op industriële schaal. Met passie bedenken ze voortdurend nieuwe en lekkere creaties met eerlijke ingrediënten. Van focaccia en calzone, tot pizzabodems en heerlijke broodsnacks. Altijd met een onderscheidende Boboli signature.

Boboli bestaat sinds 1998 en bakt elke dag met hart en ziel brood voor hun focus kanalen: Retail, Petrol & Inflight catering en Co-Manufacturing. Per jaar verlaten meer dan 100 miljoen broodjes hun bakkerij. Op dit moment komt ongeveer 30 procent van de omzet uit Nederland, de rest uit het buitenland. Hun ambachtelijk bereide producten zijn handgevormd. Boboli vermarkt koelverse producten en bake-off producten voor in-store bakeries.

De koelverse producten worden met name verkocht onder de huismerken van vooraanstaande Europese retailers. De bake-off producten vinden hun weg naar de consument via de bakkerij afdelingen van diezelfde Europese retailers alsmede via de foodservicekanalen Petrol & Inflight Catering. Ook maakt Boboli graag producten voor A-merken.

Met innovatieve, authentieke producten en een constante focus op innovatie is Boboli sterk gegroeid. En het eind is nog lang niet in zicht. Boboli wil ook de komende jaren sterk groeien door waarde te creëren voor de merken en bakkerij-afdelingen van hun klanten. De strategie voor de komende jaren is duidelijk, inspirerend en ambitieus. 

Op het hoofdkantoor in Bunschoten werken circa 35 medewerkers. In de bakkerij zijn er ongeveer 200 vaste en nog 180 flexibel inzetbare krachten elke dag aan het werk om kwalitatief hoogstaande en lekkere producten af te leveren. De lijnen zijn kort bij Boboli, dat zich als organisatie steeds verder professionaliseert. Als je een goed idee hebt, wordt daar zeker wat mee gedaan. Energie, enthousiasmeren, eigenaarschap, executie en passie staan er centraal.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04