https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/boboli/
People Select

Boboli

De ambachtelijke broodmakers van Boboli zijn toonaangevend in Mediterraans brood. In hun gloednieuwe, state of the art bakkerij werken ze met ambachtelijke processen op industriële schaal. Met passie bedenken ze voortdurend nieuwe en lekkere creaties met eerlijke ingrediënten. Van focaccia en calzone, tot pizzabodems en heerlijke broodsnacks. Altijd met een echte en onderscheidende Boboli signatuur.

Hart en ziel

Boboli bestaat sinds 1998 en bakt elke dag met hart en ziel brood voor vier kanalen: retail, petrol, inflight catering en co-manufacturing. Per jaar verlaten meer dan 100 miljoen broodjes hun bakkerijen. Op dit moment komt ongeveer 30 procent van de omzet uit Nederland, de rest uit het buitenland. Hun ambachtelijk bereide producten zijn handgevormd. Boboli vermarkt koelverse producten en concepten voor bake off. De koelverse producten worden met name verkocht onder de huismerken van vooraanstaande Europese retailers. De bake off producten vinden hun weg naar de consument via de bake off afdelingen van diezelfde Europese retailers alsmede via de foodservice kanalen Petrol en Inflight Catering. Ook maakt Boboli graag producten voor A-merken.

Innovatie

Met innovatieve, authentieke producten en een constante focus op innovatie is Boboli enorm gegroeid. En het eind is nog lang niet in zicht. Boboli wil ook de komende jaren sterk groeien door waarde te creëren voor de merken en bakkerij afdelingen van hun klanten. Op dit moment wordt er onder leiding van de nieuwe Commercieel Directeur, Rolf van Hellenberg Hubar, gewerkt aan de groei strategie voor de komende jaren.

Hoofdkantoor

Op het hoofdkantoor in Bunschoten werken circa 40 medewerkers. In de bakkerij zijn er ruim 200 vaste en nog 180 flexibel inzetbare krachten elke dag aan het werk om kwalitatief hoogstaande en lekkere producten af te leveren. De lijnen zijn kort bij Boboli, dat zich als organisatie steeds verder professionaliseert. Als je een goed idee hebt, wordt daar zeker wat mee gedaan.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2020 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04