https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/boboli/
People Select

Boboli

Buono come il pane, zeggen de Italianen. Het brood bepaalt de maaltijd. De ambachtelijke broodmakers van Boboli zijn toonaangevend in mediterraan brood. Met passie bedenken ze voortdurende nieuwe en lekkere creaties met eerlijke ingrediënten. Van focaccia en calzone, tot pizzabodems en gevuld brood. Altijd met de echte smaak van Italië en van hoge kwaliteit.

Boboli bestaat sinds 1998 en bakt dus alweer twee decennia lang met ziel en zaligheid brood voor onder meer supermarkten, groothandels, vliegmaatschappijen, tankstations en bedrijfsrestaurants. Per jaar verlaten meer dan 75 miljoen broden en snacks hun bakkerijen. Sinds 2017 maken ze deel uit van private-equityhuis Gilde. Hun ambachtelijk bereide producten zijn altijd ‘custom made’ en liggen onder merknaam (denk aan bijvoorbeeld Magioni) of onder private label in de schappen. Het assortiment bestaat uit zowel koelverse, zuurstofarm verpakte als instore bake-off broodsoorten.

Met innovatieve, authentieke producten en een constante focus op productontwikkeling is Boboli de laatste jaren enorm gegroeid. Was de omzet in 2013 nog 30 miljoen, in 2017 was die al gestegen naar 65 miljoen. En het eind is nog lang niet in zicht. Het gros van de omzet komt nu nog uit retail. Met toenemende aandacht voor het foodservice kanaal en een extra productielijn zijn er legio mogelijkheden om verder uit te breiden. En on trend producten als vegetarische broodbodems van biet en pompoen helpen om toonaangevend te blijven.

Op het hoofdkantoor in Bunschoten-Spakenburg werken circa 40 medewerkers. In de fabrieken zijn er 250 vaste en nog 150 flexibel inzetbare krachten elke dag aan het werk kwalitatief hoogstaande en lekkere producten af te leveren, veelal nog met de hand gemaakt. De lijnen zijn kort bij Boboli, wat zich als organisatie steeds verder professionaliseert. Als je een goed idee hebt, dan wordt daar zeker wat mee gedaan.

 

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04