Boboli

Boboli

Boboli is specialist in het produceren van de lekkerste broodspecialiteiten met toppings. In hun state of the art bakkerij werken ze met ambachtelijke processen op industriële schaal. Aan de verschillende soorten brood worden nog altijd met de hand de verse en kleurrijke toppings toegevoegd. En dat zorgt voor een onweerstaanbare, ambachtelijke uitstraling en meer smaak. Met passie bedenken ze er voortdurend nieuwe en lekkere creaties met eerlijke ingrediënten. Van focaccia en deelbroden, tot pizzabodems en heerlijke broodsnacks. Altijd met een onderscheidende Boboli signatuur.

Het bedrijf bestaat sinds 1998 en is actief in retail, petrol, inflight catering en co-manufacturing. Jaarlijks verlaten meer dan 100 miljoen broodjes de bakkerij, zowel koelvers als bake-off. Op dit moment komt ongeveer 30 procent van de omzet uit Nederland, de rest uit het buitenland. De koelverse producten worden met name verkocht onder de huismerken van vooraanstaande Europese retailers. De bake-off producten vinden hun weg naar de consument via instore-bakeries in retailers en via de foodservicekanalen. Boboli is ook uitgerust voor co-making en daarnaast voeren ze een eigen Mediterraneo label.

Innovatief

Dankzij innovatieve, authentieke producten en een constante focus op innovatie groeit Boboli door de jaren heen sterk. En het eind is nog lang niet in zicht. Boboli wil ook de komende jaren sterk groeien en verder professionaliseren, bijvoorbeeld door waarde te creëren voor de merken en bakkerij-afdelingen van hun klanten.

Aan het hoofd van de organisatie staat Commercieel Directeur Joost van Berkel. Hij gaf Boboli een frisse impuls, versterkt de basis van Boboli verder én richt alle energie op het laten groeien van de klanten. Die groei is mogelijk door innovatie, distributieverhoging van succesvolle artikelen, het invullen van witte vlekken én het juiste promotiebeleid.

Cultuur

Op het hoofdkantoor in Bunschoten werken circa 35 medewerkers. In de bakkerij zijn er ongeveer 200 vaste en nog 180 flexibel inzetbare krachten elke dag aan het werk om kwalitatief hoogstaande en lekkere producten af te leveren. De sfeer in het team is nuchter en hands-on. De lijnen zijn bovendien kort, en er wordt gelachen en stevig doorgepakt al dat nodig is. Als je een goed idee hebt, wordt daar zeker wat mee gedaan. Energie, enthousiasme, eigenaarschap, executie en passie staan er centraal.

2024 Copyright - People Select - Privacy statement