https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bilthoven-biologicals/hr-business-partner/
People Select

HR Business Partner

Vacature ingevuld
HR Business Partner
7+ jaar
Bilthoven | 10 jan

Wat ga je doen?

De HR Business Partner speelt, samen met zijn of haar collega’s, een sleutelrol bij het opbouwen, inrichten en borgen van moderne HR instrumenten in een organisatie in transitie. Jij ontwikkelt en communiceert een duidelijke visie op de HR strategie en zorgt dat je een invloedrijke sparringpartner en adviseur bent voor het lijnmanagement. Je brengt structuur in de processen, verbindt alle lagen van de organisatie en weet zelfstandig koers te bepalen in de vernieuwde HR-structuren.

Bilthoven Biologicals zoekt een autonome en gestructureerde HR Business Partner die in korte tijd stevige ankers legt voor een professionele HR afdeling. Het is belangrijk dat je ownerschip toont, van aanpakken weet en actiegericht te werk gaat. Jij initieert samenwerking tussen afdelingen. Je toont je passie voor je werk door  met goede ideeën te komen, altijd een stap vooruit te denken en moeiteloos zowel mensen als processen met elkaar te verbinden. Je bent een stevige persoonlijkheid met een heldere vorm van communiceren.

Wat biedt de organisatie jou?

Een echte bouwfunctie in HR waar je ownership kunt tonen en actief vormgeeft aan een moderne HR afdeling. Je rapporteert aan de HR Directeur. Bilthoven Biologicals produceert innovatieve en betaalbare vaccins die wereldwijd kinderen beschermen tegen infectieziekten. Zowel globaal, regionaal en lokaal is deze organisatie maatschappelijk betrokken en in korte tijd hard gegroeid. Jij krijgt een verantwoordelijke en brede HR rol bij dit internationaal georiënteerde bedrijf dat technologisch aan de basis staat van meer dan 30 procent van alle vaccins wereldwijd. Salaris max. 75K euro o.b.v. 40 uur. Fulltime functie, 36 urige werkweek behoort tot de mogelijkheden. Vaccinatie is voor deze functie verplicht.

Jouw ervaring

  • Minimaal 7 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in een commerciële productieomgeving/retail/FMCG
  • Aantoonbare ervaring met changemanagement
  • Sterk in projectmatig werken
  • Analytisch en ondernemend
  • Communicatief sterk
  • Aanpakker, energiek, gedreven, enthousiast 
© 2019 People Select - Dorpsstraat 74 3732 HK De Bilt - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04