https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bieze-food-solutions/
People Select

Bieze Food Solutions

Van vertrouwde rauwkostklassiekers tot verrassende, moderne vis-, vega- en vleessalades. Bieze Food Solutions is specialist in het leveren van smakelijke kant-en-klare koelverse gemakproducten voor zowel consumenten als professionele eindgebruikers. Hun merkproducten zijn afgestemd op professioneel gebruik in horeca en catering en door traiteurs en versspecialisten.

Handel en kansen

Bieze Food Solutions is onderdeel van Bieze Food Group, een groep foodbedrijven die vanuit Nijkerk ondersteund worden met onder meer HR, Finance, IT, facilitaire en juridische zaken. Dat bedrijf is in 1954 opgericht door Frank Eduard Bieze, die een neus had voor handel en kansen in de markt. Hij kon alles verkopen, van accu’s tot maagtabletten, koekjes en thee tot uiteindelijk ook salades, waar Bieze groot mee is geworden.

Passie

Die kansen en uitdagingen zoekt de Bieze Food Group nu nog steeds. De gemene deler van alle bedrijven die onderdeel worden van de groep: een absolute passie voor voeding. De groep is al sinds 1986 een dochteronderneming van de Duitse Wernsing Food Family.

Open vizier

Bieze Food Solutions heeft een platte structuur en een no-nonsense sfeer. De medewerkers werken met hart voor de zaak en kijken graag met een open vizier naar vernieuwing en verandering. Gedrevenheid en initiatief nemen worden op prijs gesteld, waarbij er volop ruimte is om vrijheid en verantwoordelijkheid te nemen. De organisatie biedt mooie ontwikkelingsmogelijkheden.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2023 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04