https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/bieze-food-group/sales-manager-foodservice/
People Select
Vacature ingevuld

Sales Manager Foodservice

8+ jaar
Nijkerk | 11 okt

Wat ga je doen?

De Sales Manager Foodservice is als meewerkend voorman/-vrouw verantwoordelijk voor het verstevigen en uitbouwen van een aantal key accounts in foodservice. Daarnaast geef je leiding aan een team van accountmanagers. Jij bedenkt creatieve contactmomenten om het hele jaar door je klanten te inspireren. Die bestaan uit een gevarieerde mix van horeca, groothandels en cateraars, maar ook vliegmaatschappijen en cruise-operators, waarbij de focus zal liggen op de horecamarkt. Jij hebt een commerciële en ondernemende geest en weet bedrijfsbreed groeikansen te verzilveren.

Bieze Foodservice zoekt een proactieve salesexpert met ruime saleservaring – liefst in vers - die graag initiatieven neemt en een neus heeft voor kansen. Iemand die echt wilt bouwen aan lange termijn relaties met klanten en beleidsplannen kan vertalen in een heldere saleskoers voor het team. Jij bent een echte foodie, een geboren netwerker en een motiverende leidinggevende. Het aantrekken van nieuwe klanten en mogelijkheden hoort eveneens bij deze rol, waarbij je ook cross-selling doet voor de andere merken van de Bieze Food Group. De Sales Manager werkt twee dagen vanaf kantoor en is drie dagen per week bezig met het onderhouden van het (klanten)netwerk.

Wat biedt de organisatie jou?

Een gevarieerde salesrol in combinatie met leidinggevende taken, waarbij je volop kunt ondernemen en veel tijd investeert in grote accounts. Werken met een breed portfolio in een ondernemende en innovatieve organisatie die altijd open staat voor nieuwe kansen.

Jouw ervaring

  • Minimaal 8 jaar relevante ervaring in sales
  • Kennis en ervaring in de Foodservicemarkt
  • Verservaring
  • Aantoonbare leidinggevende ervaring
  • Communicatief en sociaal sterk
  • Ondernemend, flexibel, zelfstandig, proactief
  • Foodie

 

© 2021 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04