https://peopleselect.nl/opdrachtgevers/banketgroep/
People Select

Banketgroep

Specialist in koek & banket

Banketgroep is een toonaangevend bedrijf in koek en banket met een sterke positie in Nederland en sterke groei in export. Vanuit zes gespecialiseerde bakkerijen verspreid over Nederland maken ze elke dag de allerlekkerste stroopwafels, stroopkoeken, verse eierwafels, choco-karamel wafels, cakes en andere kwaliteitsproducten. Banketgroep is een échte partner voor Europese retailers, foodservice key-accounts en industriële klanten. De Banketgroep staat elke dag klaar om waarde toe te voegen aan de merken van haar klanten. Met de beste kwaliteit, optimale leverbetrouwbaarheid en relevante innovaties. Daarnaast heeft het de A-merken Buijs, Kanjers en De Lekkerste.

 

Banketgroep fuseert met het Franse Groupe Poult

In juli 2016 is Banketgroep gefuseerd met de op een na grootste Franse koekfabrikant Groupe Poult, dat al in handen was van de Franse investeringsmaatschappij Qualium Investissement. Dit maakt het bedrijf tot de grootste producent van private label koek en banket in Europa met een omzet van zo’n 300 Mio Euro en een jaarlijkse afzet van meer dan 500 miljoen consumenten verpakkingen. Banketgroep en Groupe Poult vullen elkaar perfect aan, zowel qua assortiment als op het gebied van commerciële kracht in de verschillende landen.

 

Innovatie

Deze fusie past perfect bij de doelstelling om ook de komende jaren sterk te blijven groeien door innovatie en marktontwikkeling. Naast de korte en lange termijn strategie is er de afgelopen jaren hard gewerkt aan het verbeteren van processen, systemen en bemanning. Banketgroep staat stevig op de rails en de focus ligt op gezonde groei in Nederland en Europa.

 

Energie

Banketgroep zoekt naar energieke en gedreven medewerkers die enthousiast meedenken en meebouwen aan ‘het mooiste koekbedrijf van Europa’. Want voor de komende jaren staat sterke groei vanuit waarde creatie voor haar klanten op nr 1. op de agenda …  Banketgroep … Samen met onze klanten creëren wij waarde in koek & banket.

Meer weten over dit bedrijf?

Meer weten over dit bedrijf en de mogelijkheden voor jou? Neem dan contact met me op.

© 2022 People Select - Maliebaan 80A 3581 CW Utrecht - info@peopleselect.nl - 030 63 739 04